Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ferenc pápa látogatásának minden résztvevője biztonsági szűrőkön fog átmenni

Ferenc pápa látogatásának minden résztvevője biztonsági szűrőkön fog átmenni Románia

Ferenc pápa romániai látogatásának minden nyilvános eseményén csak a biztonsági szűrőkön való átjutás után lehet részt venni – figyelmeztetik a hatóságok az érdeklődőket.

Hirdetés
Hirdetés

A pápalátogatásra létrehozott minisztériumközi bizottság és a katolikus egyház bukaresti, csíkszeredai, iaşi-i és balázsfalvi képviselői arra figyelmeztetik az egyházfő látogatásán részt venni kívánó polgárokat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, érkezzenek korábban a helyszínekre, hogy elkerüljék a torlódást és legyen idejük átjutni a kötelező biztonsági szűrőkön.

Ugyanakkor arra kérik az érdeklődőket, hogy működjenek együtt a biztonságiakkal és az önkéntesekkel.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. május 27., 21:08
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Migránspárti gazember! Jó , h nem 2018 dec 1.re érkezett a fratello rumenókhoz! Ez lesz..ja, h nincs vallásszabadság, elnyomják a kissebbséget!

 • User
  Dátum: 2019. május 27., 23:43
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Egy repülőgép utasait 2 – 4 perc alatt szűrik, két kapunál. kétszáz utas jóval több egy óránál…Ötezer ember tíz kapunál, annyi mint az utolsók arra mennek be, amikor szedik össze a szemetet, mert az lesz a legtöbb…Aztán lesz majd vállalkozókedvű, aki a figyelmeztetés ellenére evőeszközt visz, vagy a vinettás üveget a csomag aljára pakolja, s az onnan befütyül, jaajjj édesanyám….

 • User
  Dátum: 2019. május 28., 7:34
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A harmadik szinten tengődő országokban folytat piackutatást, mert ott nem sokat tudnak a múltjából fakasztott jelenéről… Tényleg túl nagy a felhajtás, és a mi jogos helyünk kárára.