Felhívás!

Eljárás Tamás ellen

Eljárás Tamás ellen Románia

Háborús bűnök és népirtás nyilvános támogatása, illetve demagóg eszmék nyilvános hirdetése vádjával indított eljárást az ügyészség Tamás Sándor, Kovászna megye önkormányzatának elnöke ellen. Három hónaptól három évig terjedő börtönbüntetést szabhat ki a bíróság.

A háromszéki önkormányzat vezetőjét péntek délelőtt citálták be a brassói ügyészségre. Kiderült: Mircea Diacon, a Kovászna Megyei Fogyasztóvédelmi Hivatal vezetője panaszolta be, amiért nyilvánosan bírálta a fogyasztóvédők eljárását az elhíresült székelyudvarhelyi „miccs-ügyben”. Akkor Tamás Sándor azon véleményének adott hangot, hogy „a fogyasztóvédelem úgy működik, mint száz évvel ezelőtt Amerikában a Ku Klux Klán: állami segédlettel alkalmazza a kettős mércét, és meg akarnak bélyegezni egy népcsoportot”.
Tamás szerint feljelentője félreértelmezte kijelentését, hiszen ő nem a klán tevékenységét népszerűsítette, hanem ellenkezőleg, azt mondta, a fogyasztóvédelem működik úgy, mint egykor a Ku Klux Klán, és ez lényeges különbség. A háromszéki önkormányzat vezetője nem rejtette véka alá azt se, hogy meglátása szerint Diacon bebizonyította, alkalmatlan és méltatlan a Kovászna megyei fogyasztóvédelem vezetésére és egyáltalán bármilyen köztisztség viselésére.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. január 29., 8:16
  ÉRTÉKELÉS: 5

  En nem vagyok RMDSZ-es de Tamas Sandort nepirtasra valo buzdittassal vadolni,hat ez a het legjobb vicce.Mert ez az ember sajnos az utobbi idokben semmire sem buzdit,ha csak nem a medvek kiirtasara gondolt Diaconu.Es a KU KLUK KLANnal mi a baj?! Hiszen ez a szervezet mukodik a mai napig a vilag egyik legdemokratikusabb orszagaban ,az USA-ban.Meg Donalt Trump is szimpatizansa ennek a szervezetnek,sot egyes rossznyelvek meg azt is rebesgetik,hogy fiatalkoraban tagja volt a Klannak.Akkor Amerika egyik “leghusegesebb” barati orszagaban ,Romaniaban miert ne lehetne a Ku Klux Klanra hasonlitani a fogyasztovedelmeseket.De egyaltalan,miert ne lehetne Ku Klux Klan mint szervezet egy olyan orszagban mely Amerika “leghusegesebb” partnere?!Na azert!

  • User
   Dátum: 2018. január 29., 14:58
   ÉRTÉKELÉS: 2

   Kampanyolaskor .mikor elindul Tamas es csapata es atrontanak mindenkin, tonkreteszik, megalazzak azt aki veluk nem ert egyet ,na azt is pontosan igy lehetne a KLU KLUX KLANra hasonlitani ! Remelem egyszer megfizet mindenki a tetteiert !

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 8:50
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Vannak túlkapásai az ürgének és ha rajta múlna az egésszünkből szappant és kesztyűt készítene, de menjenek oda 1 panasszal amit 1 üzlet nem akar megoldani pökhendiségből, bunkóságból, rögtön megoldódik a helyzet, a kedves patronok akik minden a sz@ rt el akarnak adni nyomtatott betűvel lihegnek, h elnézést hibás volt a termék, a szolgáltatók is hasonlóan rögtön meggondolják magukat, h mégis a vevőnek van igaza!!!

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 10:52
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Ezek után azt várja Dragnea efftárs,hogy az römödöszö bizalmi szavazással támogassa őket!Angliában az a szokás,hogy mindenre fogadást lehet kötni,leglehetetlenebb dolgokra is! Kössünk mi is fogadásokat ,hogy az ugyanmerre?/udmr/ pártocska megszavazza-e azt a kormányt amelynek leendő 5/ÖT!!/ tagja ellen a DNA nyomoz! én 1 a 1000 banihoz teszem,hogy megszavazzák!Megjegyzem,nem fogom a nyereséget Tamásnak adni,van neki elég banicskája!

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 16:03
  ÉRTÉKELÉS: 1

  1/1000 be én is fogadnék mert jól járnék! Azt a bünözőkből álló kormányt amit 2 sör között hoztak össze Hunor is megszavazza mert kell a csúszó és nem azért mert Csiki sör mellett bökkedeztek a kerekasztal körül!🍗🍺🍼 Nekünk továbbra is a 3.(cumi)

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 16:59
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Embereeeeek!Nyerteeeeem!Az ugyanmerre ? megszavazta a kormányt,ezért kapnak Dragnea efftárstól egy szóbeli válveregetést és csontikákat a csolányból vagy a levét…KÓSZÓNJÜK RMDSZ,de lehetett volna távol is maradni…vagy mégsem?

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 16:07
  ÉRTÉKELÉS: -2

  A fogadonak uzenem,hogy a fogadast mar meg is nyerted! De hogy is gondolhatta valaki azt,hogy az RMDSZ nem fogja megszavazni a PSD-s kormanyt. Draga holgyeim es uraim,egy olyan orszagban ahol minden egyes partot es partocskat a szabadkomuves paholyokbol iranyitanak,ott az ilyen dolgokon nincs mit csodalkozni.Ezek a partok es vezereik nem uruk onmaguknak,nem szabadakaratukbol teszik amit tesznek,hanem kulfoldi parancsra.Masszoval a szabadkomuves paholyok alarendeltjei es vegrehajtoi.

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 17:19
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Ja es meg valami.Barki jogosan folteheti a kerdest,hogy na es ha szabadkomuvesek,miert baj ez? Nem is lenne semmi baj valojaban,azzal sem,hogy ezeket a paholyokat kulfoldrol iranyitjak, sot meg azzal sem,hogy ezek a paholyok szigoruan titkos osszejoveteleken es megbeszeleseken vesznek reszt,ahonnan semmilyen informacio nem szivaroghat ki a civil lakossag es a civil media fele. Mondom,hogy mindezen folsorolt dolgok nem szamitananak,ha ezek a paholyok a civil lakossag (a romanra is gondolok itt!) erdekeit es anyagi joletet kepviselnek es segitenek az elorehaladasban. Csakhogy ezek a szabadkomuves paholyok nem ezert jottek letre,hanem teljesen mas okbol.Most nem sorolom fol,hogy kiknek az erdekeit es a joletet kepviselik az adott orszagok allampolgarainak a rovasara.Na itt van a baj a szabadkomuvesseggel.

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 17:46
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Ha a Baselunak es a pszichopata ,gummigerinc tulajdonsagu suruszemoldoknek es a soviniszta tvtarsasagoknak nem tetszik ez a kormany , az csak jo jel lehet.

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 19:24
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Akik reszletesebb informaciokat akarnak tudni a szabadkomuvesekrol,azoknak ajanlom Dr.Drabik Janos eloadasait a temaval kapcsolatosan a Youtube-on.Peldaul kezdhetik ezzel:”A szabadkomuvesek 100 eve,1917-ben dontottek el Magyarorszag foldarabolasat”-Dr.Drabik Janos a CMM tv (Civil Multimedia Televizio) meghivottja (ez is a Youtube-on nezheto meg). Ki is az a Dr.Drabik Janos.Roviden.1938-ban szuletett Budapesten,tanulmanyait az Erkel Ferenc Zenemuveszeti Szakiskolaban kezdi es Zenei Gimnaziumot vegzett ahol le is erettsegizik.1960-ban fejezi be felsofoku tanulmanyait az ELTE Allam es Jogtudomany Karan,majd 1968-ban az ELTE Bolcseszeti Karan.1981-tol bejegyzett jogtanacsos New York allamban,majd 1983-ban a Szabadeuropa radiohoz kerul,ahol Kezdi Pal neven a Vilaggazdasagi Magazin cimu musor foszerkesztoje.a Nyugati uton cimu musoraert kitunteti a Szabadeuropa radio elnoke “Superior Performance Award ” kituntetessel.Iro is.Idaig 12 konyve jelent meg stb. Eloadasait erdemes meghallgatni!

 • User
  Dátum: 2018. január 29., 19:17
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Jöhet az újabb ,kánaáncunami’ zenei aláfestéssel …noi suntem….tudjuk mi és az aranykorszak újabb felvonásával! 1 leu a tökmag!vegyenek csak 1 leu!

 • User
  Dátum: 2018. január 30., 8:48
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A kommentek ertekelesebol ugy veszem eszre,hogy mar itt Kezdivasarhelyen is van beloletek eleg (marmint szabadkomuves),egyebkent ertelmes magyar embert miert zavarna egy ilyen komment?! Na de hat ez nem is csoda egy olyan vilagban ahol meg a Vatikanra es ezzel egyutt az egesz Keresztenysegre is ratettetek a kezeteket.(lasd az uj Papat ,aki szabadkomuves es arra biztatja Europa feher lakossagat,hogy a muszlimokat,a keresztenyek eskudt ellensegeit meleg szeretettel kell befogadni.Biztosan azert,hogy aztan legyen aki elvagja a torkotokat ejjel,hogy legyen aki megeroszakolja lanyaitokat,asszonyaitokat es,hogy legyen aki bombat rakjon a s……k ala!)