Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a Temes megyei rendőr gyilkosát

Elfogták a Temes megyei rendőr gyilkosát Románia

Elfogták kedd reggel azt a szökésben levő férfit, aki vasárnap megölte Cristian Amariei Temes megyei rendőrt.

Hirdetés
Hirdetés

Marcel Ionel Lepára egy temesremetei (Remetea Mare) házban leltek rá a rendőrök, miután olyan információkhoz jutottak, miszerint ott töltötte a vasárnapról hétfőre virradó éjszakát.

Mivel meglepetésszerűen csaptak le rá a rendőrök, a férfi ezúttal nem tudta használni a nála levő fegyvert.

A férfin lőtt sebek vannak – vélhetően még a vasárnapi lövöldözésben kapta ezeket -, ezért mentővel kórházba szállították.

A Temes megyei ügyészség minősített emberölés miatt folytat eljárást ellene.

Marcel Ionel Lepát 2018 áprilisában börtönbüntetésre ítélték rablási kísérlet miatt. Azóta körözés alatt állt. Vasárnap Jezvin településen találtak rá, de sikerült elmenekülnie a rendőrök elől, és menekülés közben lelőtte egy társukat.

Rendőri felügyelet mellett operálták meg a gyilkost

A rendőrség különleges egységének felügyelete mellett műtötték meg kedden a temesvári kórházban Marcel Ionel Lepát, azt a férfit, aki halálos sebet ejtett Cristian Amariei rendőrön.

Ovidiu Burlacu, a sebészet szóvivője elmondta: a páciens sebei nem életveszélyesek, a rendőrök által kilőtt két golyó nem érintett létfontosságú szerveket, ereket és idegeket, szövődmény inkább az esetleges fertőzés miatt léphet fel, hisz a golyók két-három napig a szervezetében voltak.

Olimpia Oprea kórházmenedzser szerint, minthogy veszélyes bűnözőről van szó, az operációt követően külön kórterembe viszik, ahol a rendőrség továbbra is őrizni fogja.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük