Hirdetés
Hirdetés

Dăncilă reméli, hogy nem lesz a PSD-ben újabb puccsista mozgalom

Dăncilă reméli, hogy nem lesz a PSD-ben újabb puccsista mozgalom Románia

Reméli, hogy nem alakul át “puccsista mozgalommá” a szociáldemokrata fiókszervezetek vezetőinek azon lépése, hogy egy pénteken tartott találkozón állítólag Mihai Fifornak, a Szociáldemokrata Párt (PSD) főtitkárának a leváltását kérték, jelentette ki pénteken Viorica Dăncilă kormányfő, a PSD elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

“Nagyon jó, jól tették, hogy találkoztak, hogy beszéltek, ez normális dolog. Értesítettek engem is erről a találkozóról, 11 órától kormányülés volt, nem tudtam részt venni” – válaszolta Viorica Dăncilă arra a kérdésre, hogy őt meghívták-e a parlamentben tartott találkozóra, amelyen a PSD 25 fiókszervezetének elnöke vett részt.

Arra a megjegyzésre, hogy a találkozón résztvevők állítólag azt is felvetették, hogy Mihai Fifort el kellene mozdítani a párt főtitkári tisztségéből, illetve az államelnöki választások kampányfőnöki minőségéből, a PSD elnöke a következőképpen reagált: “Voltak még puccsisták a pártban, ezt a dolgot meg kell beszélni a pártban, létezik egy statútumunk, amit be kell tartani, higgyék el nekem, ez nem válik becsületére azoknak, akik a hátunk mögött munkálkodnak”.

“Én remélem, hogy ez nem egy újabb puccsista mozgalom lesz, mivel ennek nincs helye a PSD választótábora előtt” – fűzte hozzá Dăncilă.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük