Hirdetés
Hirdetés

Dăncilă: ha minden megyébe el akarok jutni, helikoptert is kell használnom néha

Dăncilă: ha minden megyébe el akarok jutni, helikoptert is kell használnom néha Románia

Annak érdekében, hogy az ország minden egyes megyéjébe eljusson, helikoptert is kell használnia néha, ezért jött át ezzel a légi járművel Suceavából Iaşiba, jelentette ki Viorica Dăncilă kormányfő pénteken, a Iaşiban tartott sajtótájékoztatóján.

Hirdetés
Hirdetés

“Nagyon sokszor jöttem már ide gépkocsival. Ez az első alkalom, hogy helikopterrel jövök. Azt mondtam, hogy az ország minden megyéjébe ellátogatok. Ahhoz azonbna, hogy minden megyébe eljussak, a helikoptert is igénybe kell vennem néha, de eddig minden alkalommal kocsival jöttem. Ezért is teszünk meg minden erőfeszítést az ország infrasgtruktúrájának a fejlesztésére. Ezért próbálkozunk többfajta finanszírozási lehetőséggel – európai alapok, kormányalapok, köz- és magánszféra partnerség – a beruházásoknál” – mondta Dăncilă.

A maga során Mihai Fifor miniszterelnök-helyettes, a Szociáldemokrata Párt (PSD) főtitkára hangsúlyozta, az utat PSD-s alapokból fizették, a párt bérelte ki a helikoptert.

A PSD két vezetője a médiában megjelenő információkra reagált, amelyek azt taglalták, hogy a kormányfő helikopterrel repült Suceava megyéből Iaşiba.

Iaşiba érkezésekor, péntek reggel egyébként tüntetők egy csoportja várta a kormányfőt, akit Eugen Teodorovici, pénzügyminiszter, a PSD ügyvezető elnöke és Mihai Fifor kormányfő-helyettes, a párt főtitkára kísér látogatásán.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. augusztus 17., 20:42
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ahoz hogy megtudja milyen a forgalom csakis autoval kellene kozlekedjen a ,,pacsirta,,mert helikopteren nincs sor.Van ezeknek bor a kepukon?nem hiszem,ilyen nepet nem talalni europaban,talan a vilagon se.

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 17., 21:18
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Nincs több ilyen nép Európában, se a világon, se a Jupiter kisbolygóin. Minden miniszterelnök biciklin közlekedik, Trump most ül be a kétlovas szekerébe, hogy Texasba látogasson, nehogy megszólják, hogy nincs bőr, pardon, bor a pofáján.

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 21., 14:33
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Világos az üzenet, ahol tapodják le egymást, oda helikopteren megy, , onnan gyorsabban is el lehet inalni. Ahol még elférnek egymástól az emberek oda kocsisorral megy a nagysága, dicsekedni, hogy ott mindenki tapsolt, ha csak kormányostól és sofőröstül öt tucaton voltak ott.