Felhívás!

Dăncilă: Az ellenzék álhíreket terjeszt, hogy nincs pénz a nyugdíjakra és a bérekre

Dăncilă: Az ellenzék álhíreket terjeszt, hogy nincs pénz a nyugdíjakra és a bérekre Románia

Az ellenzék “hazugságokat” és “álhíreket” terjeszt, hogy nincs pénz a nyugdíjakra és bérekre.

“Ne legyünk már ilyen passzívak. Az ellenzék hazugságokat és álhíreket terjeszt, hogy nincs pénz a nyugdíjakra és bérekre. Ezek károsak, mert indokolatlan félelmeket keltenek a társadalomban, sőt az üzleti körökben is. Még Mugur Isărescu, a jegybank kormányzója is azt mondta a minap, hogyha a tévék szerint mennénk, akkor mindennek tönkre kellene mennie ebben az országban” – mondta a PSD országos tanácsán a miniszterelnök.

A kormányfő azt kérte a szociáldemokratáktól, hogy legyenek aktívak és építsenek le minden hazugságot.

“A PSD ostrom alatt volt”

A Szociáldemokrata Párt (PSD) ostrom alá került, miután megnyerte a választásokat – nyilatkozta vasárnap este Viorica Dăncilă kormányfő, aki hozzátette: nem adja fel.

“Nem adom fel. Még akkor sem, ha egyesek nem hiszik el, hogy egy erős személyiség vagyok, aki tudja, hogy mi a dolga. Mindenkit biztosíthatok arról, hogyha önök is támogatnak, van erőm továbbmenni. (…) Megígérem, hogy minden akadályt legyőzök. A Szociáldemokrata Párt (PSD) ostrom alá került, miután megnyerte a 2016-os választásokat, és ostromzár alá próbálták helyezni, bármit tett. Mindezek ellenére, ebben a két esztendőben sikerült alapvető változásokat elérni, és az egyszerű emberek érzik ezt” – mondta a PSD országos tanácsán a miniszterelnök.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.