Felhívás!

Cseke Attila: közelebb kell vinnünk az oltást az emberekhez

Cseke Attila: közelebb kell vinnünk az oltást az emberekhez Románia

Az oltáskampány felgyorsítását szorgalmazta a vidéki településeken az oltást koordináló országos bizottság (CNCAV) és a helyhatóságok egyesületeinek képviselővel tartott hétfői távértekezletén Cseke Attila.

Az egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint az ügyvivő miniszter elmondta: a hétvégi bukaresti oltásmaraton tapasztalatai pozitívak voltak, ezért hasonló akciókat kellene szervezni a kisebb településeken is. “Az oltáskampány felgyorsításához új módszereket kell keresni, különösen a vidéki településeken. Közelebb kell vinnünk a vakcinát az emberekhez” – idézte Cseke Attilát a közlemény.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. október 27., 8:29
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Ön ennyire ért a ”mindenfajatacegészségügyi normák”-hoz? A statisztikák mondanak esetleg valamit? Azt az 5 évet meg is kéne érni…

 • User
  Dátum: 2021. október 27., 10:47
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Cseke ne felejtse el ,hogy az RMDSZ szavazatai alapjan kerult a parlamentbe akmelyet a magyar emberek köszönhet .Tehat megkérem az ok jogait szabad akaratát tisztelje .

  • User
   Dátum: 2021. október 27., 15:53
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Te úgy gondolod, hogy az RMDSZ szavazói mind oltásellenesek ? Nagyon tévedsz ! Van aki már rendet akar, mert vissza szeretne térni a normális életéhez. Ennek a leggyorsabb módja az oltás. Ez a tábor, ha nem is osztja az észt a facebookon, nem acsarkodik, azért létezik. Kíváncsi lennék, hogy legutóbb melyik táborból szavaztak többen az RMDSZ-re.

 • User
  Dátum: 2021. október 27., 11:01
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Cseke Attilanak es a társainak majd megkoszonjuk a megszorításokat a kovetkezo választáson .Most mi izgulunk a helyi magyarság , a választások elott majd az RMDSZ fog izgulni .Mindenki megkapja a méltó büntetést .

 • User
  Dátum: 2021. október 27., 19:32
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Bocsánat !
  Elsősorban nem ” TE ”
  Nem oltás ellenességröl van szó !
  Emberi jogokról ,emberi szabadságról .
  Amit az emberi szadsagrol kell tudni valamikor ahoz ,hogy normálisan élünk nagyon sok vér folyt . Amenyiben bele egyezunk az eltiprásba az úgy is marad .
  Többé soha nem lesz az az elet amely volt ezelott két évvel .

  • User
   Dátum: 2021. október 28., 9:11
   ÉRTÉKELÉS: 4

   A szabadságról sokat lehet vitatkozni. Eddig szabad voltál? Kétlem. Ugyanakkor arról is lehet a tárgyalni, hogy egy ember egyéni, szabad döntése mennyi mennyire veszélyeztetheti a társadalmat. Erre is van elég példa, miért kell korlátozni az egyén szabadságát.