Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Balesetek petárda miatt

Balesetek petárda miatt Románia

399 alkalommal, köztük 31 tűzesethez vonultak ki a SMURD tűzoltók az elmúlt 24 órában a fővárosban és környékén, ez meghaladja az év ebben a periódusában általában regisztrált napi átlagot – tájékoztat az Ilfov megyei katasztrófavédelem szerdai közleménye.

Hirdetés
Hirdetés

A pirotechnikai eszközök használata hat tüzet okozott.

Egy felrobbanó petárda súlyosan megsebesített egy 14 éves dudui (Ilfov megye) fiút, akit öntudatlan állapotban, agyrázkódással szállítottak kórházba.

A szakemberek óvatosságra intenek a fatüzelésű kályhák használatakor, illetve az alapvető szabályok betartására szólítanak fel: ne tartsanak gyúlékony anyagokat (ruhákat, könyveket) a kályhák mellett és fölött, tűzgyújtáskor ne használjanak benzint, petróleumot vagy más gyúlékony folyadékot.

Agerpres

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 2., 10:04
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Meg kellene sebesitse az összes idiótát aki petárdázik elsősorban nemhogy pénzkidobás hanem veszélyes is mindenféle szempontból, de ennek ellenére egyre nagyobbakat árulnak!! Be kellene tiltani, nem értem ,hogy nem fogják fel mennyire veszélyes az állatokra, az idősekre, kisgyerekre ,vannak fényszórók vannak más villogó hülyeségek ami nem veszélyes,,lehet költekezni !!