Felhívás!

Az új korlátozások nem vonatkoznak a bíróságok és törvényszékek tevékenységére

Az új korlátozások nem vonatkoznak a bíróságok és törvényszékek tevékenységére Románia

A Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács (CSM) vasárnap este közölte, hogy a kormány által pénteken elfogadott, a koronavírus-járvány terjedését fékezni hivatott újabb intézkedésekről szóló rendelet nem vonatkozik a bíróságok és törvényszékek tevékenységére.

A fent említett intézmények tevékenységét ugyanis egy másik rendelet szabályozza, így azok ugyanazon feltételek mellett fognak működni, mint a 2021/1130-as kormányrendelet hatályba lépése előtt, így az állampolgárok oltási vagy a betegségből való felgyógyulást bizonyító igazolás nélkül is beléphetnek az épületekbe. A tevékenység ezekben az intézményekben is természetesen a megfelelő egészségügyi óvintézkedések szigorú betartásával zajlik, tájékoztat a CSM közleményében.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. október 25., 11:36
  ÉRTÉKELÉS: 13

  Kihoznak penteken egy rendeletet amely hetfotol lep eletbe. Aztan mar vasarnap elkezdik modositgatni , hadd zavarjuk meg jobban ossze az orszag nepet, hogy mit lehet , mit nem , hova lehet , hova nem.Hogy lehetnek ennyire bunkok? De higgyunk nekik es csakis nekik !Jobb , aki teheti , ki sem lep az utcara mert lehet , hogy mig kint van , ujra modositanak es a rend eber orei sem ertesulnek idejeben az ujdonsult szabalyrol.

 • User
  Dátum: 2021. október 25., 11:04
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Hülyititek a népet, ezért nem hisz el senki semmit. Ha van egy országos lezárás akkor az alól ne legyenek kivételek. Mert így mindenki mindenhol talál indokot a kivételezésre.