Felhívás!

Az óvodások és elemisták térhetnek vissza elsőkként a tanintézményekbe

Az óvodások és elemisták térhetnek vissza elsőkként a tanintézményekbe Románia

Az oktatási minisztérium az egészségügyi tárcával közösen dönti majd el, hogy mikor nyithatnak ki ismét az iskolák – nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek Sorin Cîmpeanu tanügyminiszter.

A tárcavezető ismét leszögezte, az iskolák újranyitása elsősorban a járványhelyzet alakulásától függ, ugyanakkor azt is figyelembe veszik a döntés meghozatalakor, hogy miként jártak el más országok.

Sorin Cîmpeanu hozzátette, az iskolába való visszatérést illetően prioritást élveznek majd az óvodások és az elemisták, továbbá a végzős osztályokba járók, azaz a nyolcadikosok és tizenkettedikesek, valamint azon – főleg vidéki – iskolák tanulói, amelyekben nehézségek adódtak az online oktatással.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. december 28., 18:57
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Paraméterek: hangulat- kampányoltak a mielőbbi nyitással, országonként más az orvosi háttér, az érintettek szakmák szerinti megoszlása, a tartalék ilyen esetekre, a résztvevők szabály betartás vagy maszkot le magatartása, oltás, mutáció, veszélyeztetettek részaránya, őszinteség, a miniszterek gyors csereberélése, pénzügyi érdekeltségek, időjárás, idősek részaránya a tanügyben, szakemberek véleménykülönbsége, többféle oltóanyag, pro vagy kontra oltás, hamisítás, lemaradások különbözősége, tantárgyankénti eltérések, szakembertartalék, igért;kért;adható pótlék, az átrendezödö ipar szakemberigénye, stb. Sok türelmet, jól megfontolt döntéseket!