Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az egészségügyi miniszter nem tartja kizártnak újabb óvintézkedések bevezetését

Az egészségügyi miniszter nem tartja kizártnak újabb óvintézkedések bevezetését Románia

Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter úgy nyilatkozott hétfőn a parlamentben, hogy a SARS-CoV-2 vírussal történt megfertőződések számának növekedése miatt a hatóságok nem zárják ki újabb korlátozó óvintézkedések bevezetését.

Hirdetés
Hirdetés

„Ha továbbra is így mennek a dolgok, nem tudjuk kizárni újabb óvintézkedések bevezetését. Nézzék meg önök is a napi esetszámokat: a helyzet kezd aggasztóvá válni” – mondta a miniszter.

Voiculescu úgy véli, a járványhelyzet egyik legvilágosabb mutatója az, hogy hány koronavírusos beteg szorul intenzív terápiás ellátásra. „Márpedig ez a szám minden nap nő, úgyhogy arra kérjük az embereket, hogy tartsák tiszteletben a szabályokat, védjék magukat és környezetüket!” – üzente a szaktárca vezetője.

A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) adatai szerint hétfőn 1093 COVID-beteget kezeltek az intenzív osztályon.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. március 8., 21:25
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Megfertőződések. Betegség. Halál. Halál. Halál. Tégy maszkot, vagy meghalsz! Oltasd bé magad mert hanem szörnyű halálnak halálával halsz! Szóval HALÁL A KÖBÖN! Milyen kormány ez? Milyen sajtó ez? Miért kell ijesztgetni az embereket? Mindjárt nem merem megvenni az újságot, bekapcsolni a tévét, mert potyognak belőle a halottak! Mire jó ez? Mi volna ha egyszer, így tavasz felé, hagynánk a halált a fenébe, és elkezdenénk kicsit életről, megújulásról, születésről, szeretetről, EGÉSZSÉGRŐL olvasni az újságban, nézni a tévében? Nem lenne szebb? Nem lenne jobb? Mi volna ha hagynátok a rémisztő statisztikákat, és koronavírus-leltár helyett olvashatnánk valami szebbről? Természetről, gyerekekről, művészetről, zenéről, hagyományokról, szép dolgokról? Olyan nehéz lenne? Nincs talán amiről írni, csak dögszagú cikkeket? Csak egy kicsit erőltessétek meg magatokat, s fogadjunk, nem lesz több vírus, ha nem róla szól minden! Sok sikert hozzá, én azt a hírmondót szerettem, nem ezt a „halálosat”!