Hirdetés
Hirdetés

A hatóságok keresnek egy nyitott rendszerű börtönbüntetését töltő elítéltet

A hatóságok keresnek egy nyitott rendszerű börtönbüntetését töltő elítéltet Románia

A hatóságok keresik a jilavai börtön egyik elítéltjét, akinek engedélye volt a börtön elhagyására, de nem tért vissza a kijelölt időpontban.

A férfi nyitott rendszerben tölti 4 éves és 4 hónapos börtönbüntetését minősített rablás miatt.

Az Országos Börtönigazgatóság tájékoztatása szerint szerdán 18 órakor állapították meg, hogy a 31 éves, nyitott rendszerű börtönbüntetését töltő elítélt, Panciş Gabriel Alexandru, korábbi vezetéknevén Rotaru, nem jelentkezett a büntetés-végrehajtási intézményben a kijelölt időpontban. A börtönigazgatóság leszögezi, hogy az elítélt mulasztása szökésnek mindősül, és a büntető törvénykönyv 285. cikkének rendelkezései szerint 6 hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A férfi elfogatásának érdekében riasztották az országos rendőrséget, csendőrséget és határrendészetet.

Az elítélt 1,89 méter magas, kisportolt testalkatú, barna szemű, szemöldöke ívelt, arca ovális, kreolbőrű, haja vörös és hullámos, és mindkét karján látható tetoválás van az ujjakig. Eltűnésekor szürke pólót, fekete kapucnis pulóvert, fekete, térdnél szakadozott farmert és fekete tornacipőt viselt.

Aki információval tud szolgálni róla, hívja az 112-es sürgősségi számot vagy a jilavai börtönt a 021.457.01.81, 021.457.01.82 vagy 021.457.01.84-es telefonszámok valamelyikén.

forrás: Agerpres

fotó: Jilavai börtön

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások