Felhívás!

A DIICOT befejezte a nyomozást Gheorghe Dincă házában

A DIICOT befejezte a nyomozást Gheorghe Dincă házában Románia

Legnagyobbrészt befejeződött a nyomozás Gheorghe Dincă caracali házában – jelentette be csütörtökön a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

A vádhatóság közlése szerint, ha a helyzet megkívánja, a bizonyítékok utólagos elemzésének függvényében, a helyszínen további tevékenységekre is sor kerülhet még azelőtt, hogy lejárna a bíróság által kiadott házkutatási engedély.

A nyomozók, egyebek mellett egy különleges szkennert is használva, közel egy hónapig vizsgálódtak Gheorghe Dincă lakásában és udvarán, amelynek összfelülete mintegy 3.000 négyzetmétert tesz ki.

A ház udvarán több gödröt fedeztek fel, amelyek közül egyesek cementtel vagy betonnal voltak kiöntve, több ezer bizonyítékot gyűjtöttek, amelyeket teherautókkal szállítottak az országos bűnügyi intézetbe utólagos szakértői vizsgálatra.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 2., 0:42
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Aki nem ismeri az ügyet elejétől, az ne beszéljen baromságokat… Minden nap, reggeltől estig a RomaniaTv-n és társain tudósítanak élőben, ha nincs időd nézni, akkor minden nap a YouTubera fel kerül óránként… Dinca csak balhé elvivő, itt országos hálózatról van szó, legalább 10 éve működik az országban és azon túl, amibe benne vannak a diicot emberei, a rendőrség, az ügyészség és magas pozícióban lévő politikusok… Pont ezért nem halad az ügy semerre… Csak dumálnak, sok süket… 😐