Felhívás!

A demokrácia megnyilvánulásának tekinti Johannis és Orban, hogy lehurrogták beszédjüket Iaşi-ban

A demokrácia megnyilvánulásának tekinti Johannis és Orban, hogy lehurrogták beszédjüket Iaşi-ban Románia

A demokrácia megnyilvánulásának tekinti mind az államfő, mind pedig a miniszterelnök, hogy lehurrogták beszédjüket Iaşi-ban.

“Nagyon örülök annak, hogy Romániában élő demokrácia van, amely egy ilyen szép napon is megnyilvánult, mint a mai. Egyáltalán nem zavart, minden románnak joga van a véleményéhez” – mondta Iohannis.

A PNL vezetője, Ludovic Orban miniszterelnök úgy véli, hogy az, ahogyan a hallgatóság megnyilvánult a román fejedelemségek napján tartott beszéde alatt “egy színesebb légkört” teremtett. Hozzátette: a tömegben “agitátorok” is voltak, köztük futballcsapatok szurkolói is.

Több mint nyolcezer ember, köztük Klaus Johannis államfő és Ludovic Orban miniszterelnök gyűlt össze pénteken Iaşi központjában, hogy megünnepelje a két román fejedelemség egyesülésének 161. évfordulóját.

Klaus Johannis államfőt, Ludovic Orban miniszterelnököt és a Iaşi megyei tanács elnökét, Maricel Popát lehurrogták, amikor beszédet tartottak az ünnepségen, csak akkor tapsolták meg őket, amikor a Bukarest-Iaşi autópálya építéséről és Moldva felzárkóztatásáról beszéltek.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 25., 18:55
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Ezek csak igérgetnek, Moldva 1ik legszegényebb régió Európában, de lusták is mint a tetű!😁 A 90 es években eladták a traktoraikat az erdélyieknek, később a kormány “felzárkóztatta” beküldtek 1 halom új traktort,+eladták a brassói tömbházaikat sokan amit szintén ingyen kaptak, utána nemsokára jó dolgukban elhúztak Olasz és Spanyol ó ba! Most a sztráda visszahozza?! Még mennyit kell beküldeni Erdélyből, h életképes legyen moldova?!😂🤣