Hirdetés
Hirdetés

Stílus és pompa – Válassz hozzád illő nyakláncot!

Stílus és pompa – Válassz hozzád illő nyakláncot! Reklám

Amikor arra gondolunk, hogy mi lehet az az ékszer, ami feldobja öltözékünket akár egy esős hétköznapon, vagy ha fontos alkalomról van szó, szinte biztos, hogy a nyaklánc jut eszünkbe. A legtöbb nő ékszeres dobozában találunk is ilyen kiegészítőket.

Ezek jellemzően többféle stílushoz tartoznak és más-más alapanyagból készülnek. Egy azonban biztos: érdemes olyat választani, ami nem csak szép a szemünknek, de esztétikus is.

Nemesfém vagy bizsu, milyen nyakláncot érdemes választani?

Az ékszer szó hallatán általában valamilyen drága, nemesfémből készült kiegészítő jut eszünkbe, a csillogásról pedig azonnal a gyémánt ugrik be. Minden nő fegyvertárában lapul néhány aranyból vagy ezüstből készült kiegészítő, azonban elég drága mulatság lenne minden nap más-más szetthez illő, nemesfémből készült vagy drágakővel kirakott kiegészítőt választani.

A WEARING.hu női nyaklánc kínálata rácáfol minden korábbi sztereotípiára. A csillogás és pompa lehet része a mindennapjainknak és mindezt úgy, hogy nem is kell széfet szereltetni a lakás legeldugottabb pontjára és kialakítanunk egy háromlépcsős biztonsági rendszert, hogy csecsebecséinket biztonságban tudjuk. Mégis megvan az igazi luxusérzet, hiszen prémiumminőségű, egyedi és stílusos kiegészítőket találunk.

A legfontosabb szempontok: megjelenés, tartósság, sokoldalúság

Amikor nyakláncot vásárolunk, több gondolat is kering a fejünkben. Jó lenne olyat választani, amihez jól tudjuk variálni bejáratott szettjeinket. Bár elengedhetetlen, hogy egy nőnek többféle stílusú, formájú és színvilágú nyakék legyen a birtokában, azért a sokoldalú felhasználhatóságot sosem tudhatjuk be hátrányként.

Mindenkinek megvannak a kedvenc darabjai. Ezeket jóval többször viseljük, mint azokat a darabokat, amiket egy-egy különleges alkalomra választottunk vagy egy stílusunkhoz kevésbé illő ajándékként kaptunk. A rendszeres hordás miatt ellen kell állniuk a kopásnak és a környezet viszontagságainak is. Így nagyon fontos, hogy ha bizsut is választunk, az jó minőségű – lehetőleg nemesacélból készült -, szerelékkel ellátott, tartós anyagokból készüljön.

A díszítőelemek tekintetében is széles felhozatal, színes kövek, gyémánt illúzióját keltő remekművek teszik még szebbé a különleges kialakítású darabokat.

Egy szép nyaklánc, avagy a tökéletes ajándék

Talán nincs olyan nő a planétán, aki ne szeretné, mikor ékszert kap ajándékba. A férfiak szerencséjére ez minden alkalommal egy ideális választás lehet. Egy szépen megmunkált, egyedi nyaklánccal nehezen lehet melléfogni. Legyen az különleges alkalom vagy a karácsonyi készülődés, nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy hóban és napsütésben is tökéletes meglepetés. Viselője különlegesnek érezheti magát, hiszen színt visz a szürke hétköznapokba, és minden alkalommal, amikor felveszi, kellemes emlékeket idéz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük