Felhívás!

Ínycsiklandó finomságra vágysz Szegeden? Segítünk!

Ínycsiklandó finomságra vágysz Szegeden? Segítünk! Reklám

A mai felgyorsult világban már szinte semmi sem a régi. Emlékszel még a nagymamádra, aki egész délelőtt a konyhában sertepertélt, hogy mire a család az asztal köré gyűlik, ott legyen minden finomság az asztalon? Ez mind szép és jó, de emlékszel olyanra is, amikor a nagyid csak simán élvezhette az életet?

Ha visszagondolsz a saját gyermekkorodra, biztosan eszedbe jut, hogy édeanyád hogyan bíbelődött egész délelőttöket az ebéd elkészítésével, és bár isteni finomra sikeredett minden fogás, nem biztos, hogy tudta veled feledtetni azt, hogy cserébe egy csomó jó dologról lemaradtál, és még nem is játszott veled senki.

Természetesen a korábbi generációknak nem adatott meg ez a kényelem, mint a mostani szülőknek, pároknak, de épp ezért, ha már itt van, vétek lenne nem kihasználni!

Hogy ne éld át újra ezt az élményt, és esetlegesen a saját gyermekeidet is megkíméld ettől, kövesd a Pizzafutár Szeged ajánlását!

Néha jó egy kis lazaság!

Maximalista vagy? Szereted, ha mindent te magad csinálsz? Úgy jó, ha a család az általad készített finomságokat falatozza?

Közben meg szeretnél másik fronton is megfelelni? Mindenre sajnos nincs idő: vagy pihensz vagy főzöl éjszaka ahhoz, hogy napközben csakis a pároddal vagy a gyerekeiddel tudj foglalkozni. Ismerős a szituáció? Hányszor keltél már erre?

Szombat reggel. A család ébredezik, mindjárt reggeli, csodaszép idő. Minden gyerek egy energiabomba, te pedig fontolgatod: nekiállsz főzni vagy rendelsz valamit?

Ha főzöl, oda a délelőtt, nem tudtok kimozdulni. Nincs Vadaspark, nincs Napfényfürdő, nincs Füvészkert, van viszont olajszag, unatkozó gyerek, ásítozó pár és befuccsolt közös program!

Nem jobb néha engedni egy kicsit? Attól, hogy nem te készíted el, még lehet fantasztikusan finom egy étel!

Hogy miről is beszélünk? Mutatjuk!

Desszert és minden egyéb!

Néha bizony jó kicsit kiadni a gyeplőt a kezeink közül. Persze, mi is jókat sütünk-főzünk, de azért néhanapján rábízhatjuk magunkat mások kezeire is!

Nem nagyszerű néha berendelni a kedvenc pizzákat, és míg megérkezik elmenni sétálni, és élvezni az évszak szépségeit? 

Akár ősz, akár nyár, akár tél, akár tavasz, Szegeden mindig van mit tenni, a főzésen kívül természetesen.

Ha pedig az ebéden kívül is szeretnél kedveskedni a családodnak vagy a szerelmednek, akkor érdemes a Pizzafutár Szeged étlapját végignézni!

Legyen öröm az étkezés mindenkinek!

Ugye, milyen jó néha hátradőlni, és csak élvezni az ízeket? 

Miért ne tehetnéd ezt meg akár minden hétvégén?

Szemeljetek ki egy nagyszerű kirándulóhelyet, rendeljétek előre a pizzákat és a desszerteket, és kanyarítsatok egy klassz közös családi napot, ahol mindenkinek az a lényeg, hogy jól érezze magát!

Az élet édes, ne hagyd magad meggyőzni másról! Hagyd, hogy a mákos guba, a profiterol vagy a tiramisu győzzön meg!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.