Felhívás!

Édes álmok hálózsákban

Édes álmok hálózsákban Reklám

Az altatás és az alvás a babáknál központi téma, ezt minden édesanya tudja. Ráadásul nagyon fontos az anyuka szempontjából, s ha már őszinték vagyunk, akkor azt is ki kell mondanunk, hogy az egész család szempontjából, hiszen mindenkinek ki kell pihennie magát éjszaka.

Éppen ezért az édesanyák mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kicsik számára minden olyan körülményt biztosítsanak, amely segíti őket abban, hogy este könnyen elaludjanak, s az éjjelek is minél nyugodtabban teljenek.

Hogyan segíthetjük az alvást?

Az egyik legfontosabb, amit megtehetünk, az egy napirend beállítása, amelynek nem kell feltétlenül azt jelentenie, hogy percre pontosan betáblázzuk az egész napot, de azt igen, hogy van egy ritmus, amely kiszámíthatóvá teszi a kicsi számára is a mindennapokat.

A napirendben ideálisan helyet kap a levegőzés, kicsit nagyobbaknál a játszóterezés vagy a séta is. Lehetőség szerint a kisgyerekek minél kevésbé legyenek kitéve a képernyők varázsának, s arra is érdemes figyelni, hogy ne érje őket túl sok inger, amelyet aztán nehéz feldolgozniuk. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartsuk, hogy az is jó, ha kellő fáradtságot el tudunk érni náluk. 

Ezenfelül érdemes az alvás körülményeit is a lehető legoptimálisabban megvalósítani. Ennek része az, hogy a kicsinek ne legyen se túl meleg a szoba, de ne is fázzon, s nagyon sok gyerek könnyebben elalszik, ha friss levegőt engedünk a helyiségbe az alvásidő beköszönte előtt.

Nagyon sok babánál probléma, hogy álmukban beletekerednek a takaróba, még ennél is gyakrabban kimásznak alóla vagy lerúgják magukról, aztán az ebből eredő kényelmetlenség miatt ébrednek. Szerencsére erre már van egy remek megoldás: a hálózsák!

Praktikus és gyönyörű hálózsákok a kicsiknek

A babyberry.hu kínálatában gyönyörű hálózsákok várják azokat az édesanyákat, akik a kitakarózás kérdéskörét egyszer s mindenkorra meg szeretnék oldani. A tervezésnél még arra is gondoltak, hogy az éjszakai pelenkázás se legyen nehezebb a hálózsák miatt, ezért az oldalán egy cipzárt találsz, amellyel könnyen kicsomagolhatod a kicsit, különösebb öltöztetési feladatok nélkül. 

A Kids&Bees egy hazai tervezésű és gyártású márka, amelynél szem előtt tartják, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat nyújtsák mind a babáknak, mind az édesanyáknak. Mi mindennel kényeztetnek még titeket?

Még több előny…

A szépséges dizájn minőségi anyagokat is jelent, mely 3 rétegben tesz meg mindent a babák tökéletes komfortjáért. Kívülről a gyönyörű mintás, 100% pamut, míg belül ugyanez a minőség kényeztet fehér színben. 

A két réteg között hipoallergén anyag segít melegen tartani a kicsit. A méretek között pedig a legkisebbek mellett a nagyobbacskákra való hálózsákokat is megtalálod, egészen 13 hónapos korig élvezhetik a gyerekek a hálózsákok ölelését.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.