Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az én szakácsnadrágom

Az én szakácsnadrágom Reklám

A szakács mesterség korántsem egyszerű feladat, hiszen odafigyelést, precizitást és pontosságot igényel. Azonban a személyes kompetenciák mellett a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet a szakma, így kiemelten fontos a megfelelő ruházat. Ilyen ruházati elem például a szakácsnadrág. A következő pár sorban egy tipikus darabról, az EGOCHEF szakácsnadrágról olvashatsz.

Nem egyszerű a választás

Megfelelő ruházatot csak alapos felmérés után érdemes választani. Egy rosszul kiválasztott ruha mérete, de a nem megfelelő szín vagy anyag is elronthatja “szakács összhangot”.

Az első és legfontosabb emlékeztető szempont a szakterület, vagyis annak a figyelembevétele, hogy szakács vagy. Mi következik ebből? Az, hogy kényelmes és minőségi ruházatot kell viselned a hosszas munkavégzés miatt. 

Vegyük példának azt a gyakori kis balesetet a konyhában, amikor a zsír vagy olaj ráfröccsen a ruhára, ezt bizony elég nehéz tisztítani, ha nem megfelelő minőségű darabot vásárolnunk. De a silányabb minőségűek könnyebben el is használódhatnak a mosások alkalmával. Minőségi ruházat vétele esetén nagyobb az esélye, hogy a jó tulajdonságok tovább tartanak.

A válogatás nem könnyű, ezért ennek megkönnyítésére egy egyszerűen átlátható kínálattal, a Chefs.hu változatos szakácsnadrágaival segítem döntésedet, ahol mindent megtalálsz egy helyen!

Látványos ételbűvész

Sok esetben vannak olyan nyitott konyhás éttermek, ahová a vendég ha belép, rögtön véleményt alkothat a szakácsról első látásra; a tisztaság, a minőség vagy a design által. Alapjában véve az igaz, hogy minden szakácsruhának meg kell felelnie ezeknek az elvárásoknak is. Az elvárt munkaruházat, mint a sapka, kötény, kesztyű, kabát vagy a nadrág viselése precíz, kellemes megjelenést és munkavégzést tesz lehetővé. 

Azt hiszem nem kell mondanom, hogy a ruhák tisztítására és tárolására is különös gondot kell fordítani, mivel élelmiszerekkel dolgozol!

Milyen az EGOCHEF szakácsnadrág?

Ha véletlenül nem találkoztál volna ezzel az elnevezéssel, akkor most mindent megtudhatsz róla. Ez egy vékony, csíkos és gombos derekú nadrág. Fekete alapon fehér csíkokkal van ellátva, amivel elegáns hatást kölcsönöz viselőjének. Anyaga 65% PES, 35% pamut, az oldalán és a hátulja pedig zsebekkel van ellátva. Hála kialakításának, széles méretválasztékban és kitűnő ár-érték arányban kapható. 

Másik fajtája paprikás mintás, amely már 100% pamutból készült. Dereka teljesen gumírozott és megkötővel is ellátott. Ezen paramétereinek köszönhetően kényelmes viseletet biztosít az egész munka alatt. Széles méretválasztékának köszönhetően biztosan megtalálod majd a rád illő darabot!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük