Felhívás!

A tökéletes zuhanykabint keresed?

A tökéletes zuhanykabint keresed? Reklám

Úgy döntöttél, hogy átalakítod a fürdőszobád? Esetleg éppen most készülsz berendezni az újonnan épült otthonodat? Gondolkozol, hogy fürdőkád vagy zuhanykabin kerüljön oda? Vagy esetleg mindkettő? 

Fontos döntés előtt állsz: sok lakásban és házban nem jut elegendő hely arra, hogy fürdőkád és zuhanykabin is beépítésre kerüljön, így sokszor dönteni kényszerül az ember. Vagy kád vagy zuhanykabin. 

Bárhogy is döntesz, a SzaniterOnline.hu kínálatában biztosan megtalálod a fürdőszobádhoz és az igényeidhez leginkább illő elemet.

Te melyik típus vagy?

Szinte minden embernek megvan a maga preferenciája: van, aki a kádban való fürdést részesíti előnyben, míg mások csak a zuhanyt tudják elképzelni. Te melyik tábort erősíted? 

Természetesen nem csak az egyéni igények a döntőek a fürdőszoba kialakításakor, hanem például a fürdőszoba mérete is, így sokan valóban választani kényszerülnek: fürdőkád vagy zuhanykabin?

Ha neked olyan szerencséd van, hogy mindkettőnek jut elegendő hely a fürőszobádban, akkor természetesen mindkét opció a rendelkezésedre fog állni. Ilyenkor a kád mellett zuhanykabint is kell választani, és talán azt is fogod majd többet használni.

Ha szeretnél minél környezettudatosabban tisztálkodni, ha szeretnéd minél jobban óvni a bolygót, akkor mindenképp a zuhanyzás mellett érdemes döntened, ugyanis töredéke vízmennyiséget használunk el zuhanyzás közben, mint kádfürdőt véve.

Zuhanykabin újragondolva

Ha azt hiszed, hogy a zuhanykabinok között nincs különbség, akkor nagyot tévedsz. Több százféle termék között választhatod ki azt, amelyik illik mind a fürdőszobád méretéhez, mind pedig a stílusához.

Szögletes vagy kerek? Krómhatású, átlátszó, fekete? Padlóba süllyesztett vagy emelt? A lehetőségek tárháza, ha nem is végtelen, de hatalmas. 

Mind-mind azt hivatott szolgálni, hogy a lehető legjobban szolgálja a kényelmed és a jólléted.

Rengetegféle zuhanykabin várja, hogy otthonod és fürdőszobád ékes és komfortos pontja legyen! Keresd meg a tökéletes zuhanykabint a SzaniterOnline.hu kínálatában!

Legyen a zuhanyzás élmény!

Nem győzzük hangsúlyozni, a fürdőszobád nagyon fontos pontja az otthonodnak: minden reggel onnan indulsz, és minden este oda érkezel. Ha nem komfortos, ha nem tudsz kényelemben tisztálkodni, akkor a napod rosszul fog indulni és kellemetlenül is fog záródni.

Ezt elkerülendő nagy külföldi és magyar cégek szakértelemmel fejlesztettek ki zuhanykabinokat, hogy minél jobb élmény legyen neked egy-egy zuhanyzás. 

Miért kellene egy megúszandó feladatként tekinteni rá, ha feltöltő, energiát adó tevékenység is lehet belőle? Tedd azzá, amivé szeretnéd! Feladat vagy élmény? Teljesítendő tevékenység vagy örömet okozó élmény? A döntés a tiéd!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.