Felhívás!

A CRM, mint integrált vállalatirányítási rendszer

A CRM, mint integrált vállalatirányítási rendszer Reklám

CRM rendszer, amely egyben vállalatirányítási rendszerként is funkcionál? Izgalmasan hangzik, nem igaz? Igazán kedvező hír, hogy ráadásul mindez egyszerűen megvalósítható. Integráció és gyors szintlépés, hatékony és komplex vállalatirányítási rendszer egyben.

Az eredmények garantáltan nem maradnak el. Kevesebb időráfordítással, átlátható rendszerben és minden szinten összehangoltan zajlanak a munkafolyamatok, amelynek köszönhetően a teljesítmény minden kétséget kizáróan javul. A CRM a cég fejlődésének, fejlesztésének hatékony eszköze, amellyel számos problémát teljesen kiküszöbölhetsz. 

Naptár integráció, amit egy korszerű CRM-nek már tudnia kell

A különféle találkozók, tárgyalások és vállalati teendők szerves részei egy vállalkozó életének. A hatékonyság szempontjából rendkívül fontos, hogyha ezek mindegyikét sikerül összhangban kezelni a napi feladatokkal. Ne pazarolj időt a feladatok összefésülésére!

Egy korszerű CRM esetében joggal várható el, hogy a létrehozott teendők integrálhatók legyenek, azaz a létrehozást követően automatikusan kerüljenek be a naptár alkalmazásba, legyen az éppenséggel Google, Outlook, IOS vagy Android.

A CRM a webáruházak életét is segít könnyebbé tenni

Mi az a CRM? – Egy olyan rendszer, amely hatékony webshop integrációkat is kínál. Ezek segítségével pedig az érdeklődőkből ügyfelek, az egyszeri vásárlókból pedig akár törzsvásárlók formálhatók.

A CRM arra is megoldásokat kínál, hogy a kosárelhagyókat célzott ajánlatokkal motiváljuk a vásárlásra. Ezen felül a személyre szabott, illetve az automatizált email sorozatok elkészítése is hatékonyabb, CRM-et használva. Sőt, még a vásárlói visszajelzések, valamint a panaszok kezelése is jelentősen könnyebbé válhat.

Átlátható riportok az eredmények méréséhez

A pontosan definiálható és mérhető értékek a vállalkozás működésében meghatározó szerepet töltenek be és segítik a fejlődését. Egy modern CRM rendszer segítségével a belső riportokon túl akár a Google Táblázatok integrálása is megvalósítható, így könnyebben kezelhetőek az eredmények.

Ennek köszönhetően mind a releváns adatok folyamatos gyűjtése, mind pedig a nyomon követésük nagyságrendekkel hatékonyabbá válik, ami segít rávilágítani a fejlődést leginkább gátló, vagy éppen elősegítő tényezőkre. Ha pedig ismerjük a problémákat, változtathatunk rajtuk, a pozitív mutatószámok pedig erősíthetővé válnak.

Természetesen a lead kezelés, illetve generálás sem maradhat ki a sorból

A fejlett CRM rendszer alkalmazásának ez az egyik legfontosabb gyakorlati haszna. Különösen azokkal a beépíthető praktikus űrlapokkal, amelyek akár egy-egy landing oldalon, akár a céges Facebook oldalon is beszúrhatók.

A leadek ennek köszönhetően egy gondosan megkomponált, integrált rendszerbe kerülnek. Vagyis akár automatizált üzenetekkel, akár előre ütemezett egyedi kommunikáció segítségével lehet őket abba az irányba motiválni, hogy lehetőleg minél hamarabb ügyféllé váljanak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.