Felhívás!

3 hasznos okostelefon-kiegészítő a mindennapokra

3 hasznos okostelefon-kiegészítő a mindennapokra Reklám

Tedd a kezed a szívedre, és válaszolj őszintén! Te el tudnád még képzelni az életed az okostelefonod, a tableted vagy esetleg a laptopod nélkül? Jó hír, hogy nem is kell, hacsak nem fordítasz hátat a civilizációnak és térsz vissza a nomád életmódhoz.

Ha viszont ilyesmi eszed ágában sincs, akkor szemezgess az alábbi praktikus kiegészítőkkel, melyek kényelmesebbé teszik okostelefonod használatát.

Magsafe töltőpad tartó

Az Apple egyik tavalyi nagy dobása kétségtelenül a Magsafe töltő. Ez egy kis fehér, kör alakú eszköz, amely egy mágnes segítségével rátapad a kompatibilis iPhone telefonok hátuljára és vezeték nélküli gyorstöltésre képes. 

A mágnes stabilan a helyén tartja a telefont, ami nem fog lecsúszni a töltőpadról, ugyanakkor hirtelen rántás esetén a mágnes enged, így sem a töltő, sem a telefon nem károsodik.

Amint az várható volt, több gyártó is igyekszik meglovagolni ezt a trendhullámot, hiszen amit az Apple csinál, azért jóformán mindenki bolondul. 

Ma már kaphatóak olyan kiegészítők is, mint például a Magsafe töltőpad tartó. Ez a kis szilikoneszköz egyszerűen ráhelyezhető a töltőkorong hátuljára, így pedig asztali tartó, ujjtámasz és védőfunkciót is betölt. Ha használsz Magsafe töltőt, érdemes beszerezned. 

Bluetooth sztereó-fülhallgató

Amikor az okostelefonokról elkezdték elhagyni a jack csatlakozókat (ki hitte volna, hogy ebben is az Apple volt az ötletgazda az iPhone 7 telefonnal), a felhasználók nagy része igen bosszús lett, hiszen már nem tudta kedvenc fülesét csatlakoztatni a telefonjához.

Manapság már viszont a Bluetooth fülhallgatók fénykorát éljük, így e hiányosság egyre kevésbé fájó az okostelefon-tulajoknak. Mostanra minden árszegmensben lehet kapni vezeték nélküli füleseket, melyeknek a használata roppant kényelmes. Nézz körül a Tok-Shop.hu vezeték nélküli fülhallgatók kínálatában is! 

Nincs többé folyton összegabalyodó kábel, és attól a jelenségtől is búcsút inthetünk, amikor a szálak megszakadása miatt a fülhallgató egyik fele szaggatottan szól, vagy teljesen elnémul. 

Ez általában olyannyira bosszantó volt, hogy sokszor kedvünk lett volna teljes erőből a földhöz vágni, majd jól megtaposni a mobilt, fülhallgatóval együtt. Némelyek nemcsak fantáziáltak róla, hanem meg is tették ezt a mozdulatot. 

Most viszont csak egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy a füles és a tokja mindig fel legyen töltve. 

Flip telefontok

Mivel mostanság egy új okostelefonért egy kisebb vagyont kell otthagyni a kasszánál, ezért érthető, ha szeretnél vigyázni a készülékre, hogy minél tovább használhasd. A telefonok legfőbb ellenségei pedig az olyan külső behatások, mint például a lendületes találkozás a talajjal. 

A legegyszerűbb védekezés természetesen az, ha nem ejted le, no de még a legnagyobb igyekezet ellenére is előfordulnak balesetek. Ám ha előrelátó voltál, és a mobilodat egy minden irányból védelmet nyújtó, kinyithatós flip tokban tartod, akkor jó eséllyel épségben megússza majd a landolást. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.