Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Emelj fel, emlék!

Emelj fel, emlék! Vigadó

Egy évvel ezelőtt, március 15-e előtt pár nappal le kellett mondani az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc emlékére készített ünnepi produkciót, azonban jelenleg nagy erőkkel próbál a csapat.

Hirdetés
Hirdetés

Az előadást négy alkalommal fogják előadni, három alkalommal a Vigadó Művelődési Ház nagytermében, egy alkalommal a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban. A produkció első bemutatóját március 12-én (pénteken) 19 órától nézheti meg a nagyérdemű, majd március 13-án (szombat) szintén 19 órától, vasárnap a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban, illetve március 15-én (hétfő) a Vigadó Művelődési Házban, mindkét alkalommal ugyancsak 19 órától.

Az előadás rendezője Lung László Zsolt, koreográfusa Tőkés Csaba Zsolt, zenei szerkesztője Molnár Szabolcs, a népdalokban közreműködött Orbán Ferenc. A Vigadó Művelődési Ház munkatársai megkérik kedves nézőiket, hogy az ünnepi előadásra lefoglalt jegyeket előadás előtt minimum egy nappal váltsák ki. A nagy érdeklődésre való tekintettel a ki nem váltott jegyeket újraértékesítik. A jegyek ára 20 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük