Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esküvői kiállítás Kézdivásárhelyen

Esküvői kiállítás Kézdivásárhelyen Kultúra

Idén hatodik alkalommal szervezik meg a kézdivásárhelyi sportcsarnokban az immár hagyományossá vált, egész napos esküvői kiállítást, a Wedding Expót.

A Süti Éden cukrászszalon, a Két Szív Esküvőszervező Iroda és a városháza által tető alá hozandó eseményen az idén sem lesz hiány a mennyasszonyi ruhákból, esküvői ötletekből, nemzetközi esküvői trendekből és meglepetésekből.

Elekes Enikőtől, a Két Szív Esküvőszervező Iroda tulajdonosától megtudtuk, a szombaton megrendeződő Wedding Expón több mint 35 kiállító vesz részt, ezek közül évről évre visszatérőnek számít az Aranyrózsa Menyasszonyi Ruhaszalon, a Danki Fotó, az Elizabeth Divatáruház, de akadnak olyan szolgálatatók, vállalkozók is, akiknek munkáját szombaton először tekinthetik meg az érdeklődők.

Hirdetés
Hirdetés

Az előző évekhez hasonlóan a bemutatók mellett táncprodukciókra is számíthatnak a jelenlévők, emellett különböző meglepetésekkel készülnek a szervezők, amelyből egyet el is árultak lapunknak: az Urbanize Dance Fitnesz fiataljai lépnek fel. A Wedding Expo egész napos eseményét a Toto Band élőzenével színesíti. 

Tamás Réka

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások