Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új műsorokkal jelentkezik a Régió Rádió

Új műsorokkal jelentkezik a Régió Rádió Kultúra

Decemberben múlt egy éve, hogy Baróton elindult online platformon a Régió Rádió, amely számítógépen, okostelefonra ingyenesen letölthető alkalmazáson, de akár okos televízióban is hallgatható a regioradio.info weboldalon.

Az elmúlt egy év igencsak mozgalmas volt számukra, hiszen felépült a második stúdiójuk is Székelyudvarhelyen, illetve már Csíkszeredából is sugároznak műsort. Többek közt ez is újdonságnak számít, hiszen az esztendőt egy új, kibővített csapattal és műsorráccsal indították. Szakács Kádár Julianna, a rádió főszerkesztője megkeresésünkre elmondta, az új műsorráccsal még színesebbé teszik a kínálatot a hallgatók számára.

– Szerettünk volna olyan műsorokat gyártani, amelyek segíthetnek a hallgatóknak választ kapni egy-egy kérdésükre. Így jött létre A doki válaszol, amelyben a legjobb orvosok válaszolnak a hallgatók kérdéseire. Emellett a vállalkozói szférát is érintve, Az idő pénz című rovatunkban vendégeink a vállalkozó-szakma kiemelkedő személyiségei, akiket a szakma nehézségeiről, sikereiről kérdezünk. Ez a két rovat felváltva lesz hallható csütörtökönként a kávészünet délelőttjében. Ugyanakkor egy teljesen új hanggal és műsorral is jelentkezünk, Gáspáry István Zsolttal, aki már évtizedek óta rádiózással foglalkozik. A Tesztoszteron című műsorát 13-15 óráig kísérhetik figyelemmel a hallgatók – mondta el a főszerkesztő.

Lázár Szilárd

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük