Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a budapesti Feledi Projekt Szálkák című vendégjátéka tekinthető meg.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Katonadolog (am. vígjáték), 16:30 A kuflik és az Akármi (magy. animációs film), 18:00 Vegyél el (magy. besz., am. romantikus vígjáték),18:15 Toxikoma (magy. dráma), 20:15 Rémálmok sikátora (am. thriller), 20:30 A hős (ir.–fr. dráma).

KIÁLLÍTÁS

Ma 17 órától Éltes Barna szobrászművész újabb kiállítását nyitja a Székely Nemzeti Múzeum a Lábasház Pincegalériájában.

TUDÁSTÁR

Ma 18 órától Vigadó nagytermében Kolcsár József színművész, az Udvartér Teátrum vezetője enged betekintést a kulisszák mögé Egy előadás születése – a próbától az előadásig címmel.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templom tanácstermében mutatják be Kolozsvári András (B. Kovács A.) Szarvascsoda avagy adjátok vissza a magyar verset a lírának! című gyűjteményes verseskötetét.

* Ma 18 órától a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben Bordács Andrea Múzsák lázadása – Válogatott írások nőművészekről és női művészekről című könyvét mutatják be. A szerzővel Ungvári-Zrínyi Kata művészetkritikus és kurátor beszélget.

* Pénteken 18 órától a Vigadó Művelődési Ház dísztermében mutatják be Czilli Aranka kovásznai költő Késsel és villával című verseskötetét. Beszélgetőtárs: dr. Pieldner Judit, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem oktatója, irodalomkritikus.

SZÜLŐI KEREKASZTAL

Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében a második alkalommal megszervezett Szülői Kerekasztal témája a család mint háttérország. A beszélgetés irányítója: Len Rita nevelési tanácsadó. Meghívott vendégek: Balázs Réka és Papp Adolf családterapeuta házaspár.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük