Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromévesen elveszett a piacon – 44 év után talált rá ikertestvérére

Háromévesen elveszett a piacon – 44 év után talált rá ikertestvérére Külföld

Több, mint négy évtized telt el azóta, hogy Dél-Koreából egy amerikai család adoptálta a hároméves Denise McCarty-t, aki most ha virtuálisan is, de találkozott biológiai családjával, és ikertestvérével, akiről nem is tudta, hogy létezik.

Hirdetés
Hirdetés

A Korea Now magazin szerint Denise, akinek a születési neve Sang-Ae, 2016-ban járt az országban, ahol feliratkozott a Koreai DNS programra, amelyre szülőanyja is a rá következő évben. Október elején pedig egyezést találtak.

Denise és ikertestvére a szöuli piacon keveredett el gyerekként, míg azonban testvére meglett három nappal később, ő árvaházba került és örökbe adták.

„Azt mondták, hogy magamra hagytak, így sosem gondoltam, hogy van családom! Végre megtalálni a hiányzó darabot, annyira megindító és örömteli, végre teljesnek érzem magam.” – mondta.

(hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. november 1., 8:24
    ÉRTÉKELÉS: 0

    A bünösöket azért előszedném! Így kerülnek (lopva!) a gyerekek otthonokba, majd nevelő szülőkhöz! Az az anya nem kereste hiányzó gyerekét?! A k..v@ hatóságnak nem tünt fel, hogy pont 1 olyan gyereket kell keresni mint aki megmaradt a szülőknek?!(ha nem is volt fényképük…)
    Szerintem 1 kutatási program része volt a 2 gyerek! A környezet hatását vizsgálhatták ikreknél…..