Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három hónap után elválik saját magától egy brazil modell

Három hónap után elválik saját magától egy brazil modell Külföld

Alig háromhavi házasság után válni készöl Cris Galera. A 33 éves brazil modell saját magához ment hozzá szeptemberben, vagyis most önmagától válna.

Hirdetés
Hirdetés

Cris Galera azt mondja, egész életében bizonytalan volt, rettegett attól, hogy egyedül marad, mindig tartozni akart valakihez, akire támaszkodhat. Amikor nemrégiben , hogy valójában egy erős és független nő, akinek egyedül is remekül boldogul, úgy döntött, megérdemel egy kis ünneplést – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Galera rendezett egy szimbolikus esküvőt, melyen feleségül vette saját magát. Merész menyasszonyi ruhát választott, mely kiemelte, ahogy ő fogalmaz, a legelőnyösebb testrészeit, a melleit.

A brazil modell azt mondja, közel három hónapon át boldog házasságban élt, de közben találkozott valakivel, akibe kezd beleszeretni, ezért elválik. Azt mondja, elismeri, hogy a története furának tűnik, kap is érte elég kritikát a közösségi portálokon, de nem foglalkozik mások véleményével, inkább a saját boldogságára koncentrál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. november 27., 9:53
   ÉRTÉKELÉS: 8

   Például hozzámehet feleségül egy toronyórához vagy hídhoz és akkor nem lesz bigámia! Amúgy a nőknél bizony a 33 éves kor elég kritikus…rájönnek ,hogy nem,leánykodtak ‘eleget és be akarjál pótolni.