Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Villanyoszlopot ütött ki egy autó Maksán

Villanyoszlopot ütött ki egy autó Maksán Kovászna megye

Egy időre leállt a forgalom szerda délelőtt a 11-es országúton, Maksa területén, miután egy személygépkocsi nekiütközött egy villanyoszlopnak és kidöntötte azt. 

A rendőrséget fél 12 körül értesítették a 112-es segélyhívón, hogy a 11-es országúton, Maksa területén egy személyautó sofőrje elvesztette az uralmát a gépjármű fölött és egy villanyoszlopnak csapódott. 

A balesetben senki sem sérült meg, azonban az út felszabadításáig egy rövid időre leállt a forgalom a környéken. Jelenleg ismét zavartalanul folyik a közlekedés – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

A baleset helyszínére kivonultak a Kovászna megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) egységei is, egy műszaki mentő, egy tűzoltóautó, valamint egy rohammentő. Az autó sofőrjét orvosi ellátásban részesítették, a kórházba szállítást azonban elutasította.

forrás: IPJ Covasna

fotó: DRDP Brașov

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. november 9., 14:28
    ÉRTÉKELÉS: 15

    Valaki meg tudná magyarázni, hogy milyen titkos erők uralkodnak abban a zónában, hogy egyenes úton, helységben sebesség korlátozás mellett annyi baleset történik?! Mindegyre baleset Maksán vagy Csernátonban s a környéken.