Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Öngyilkos vagy gyilkos?

Ártatlan családanya vesztette életét egy öngyilkos férfi miatt, aki egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről vetette le magát. A férfi pont a kapun két kisgyermekével kilépő, kővári születésű, de több éve Magyarországon élő V. E.-re zuhant. A több mint negyven métert zuhanó öngyilkos klímaszerelő olyan erővel nyomta agyon az ártatlan asszonyt, mintha egy tehervonat 150 kilométer sebességgel elgázolta volna. Mindkét felnőtt a helyszínen életét vesztette. (T. R.) 

Ki ismeri?

A Kovászna Megyei Rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításához, aki segíthet egy csalás ügyben indított bűnügyi nyomozás megoldásában. Az illető 30 év körüli, sportos testalkatú. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 0267.307.400-as 20257-es belső telefonszámot, vagy írjon a dispecerat@cv.politiaromană.ro e-mail-címre. 


Hajtási nélkül vezetett

Szerdán délelőtt Uzon község területén állítottak meg ellenőrzés céljából egy magyarországi rendszámtáblájú személygépkocsit, melyet egy 21 éves fiatalember vezetett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az illető nem rendelkezik hajtási engedéllyel, így eljárást indítanak ellene jogosítvány nélküli vezetés bűncselekményével. 

Lebukott a bolti szarka

Szerdán délután értesítették a 112-es sürgősségi hívószámon a szentgyörgyi rendőrséget, hogy a megyeszékhely egyik üzletében tetten értek egy nőt, miközben több terméket is elemelt. A helyszínre kiküldött egyenruhások egy 24 éves nőt azonosítottak elkövetőként, aki a hátizsákjába rejtette el a különféle ruhaneműket. Az eltulajdonított javakat visszaszolgáltatták, a nő ellen minősített lopás vádjával indult kivizsgálás.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások