Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Röviden

Egy emberként Ilyés mögött

Gelencén Ilyés Botond alpolgármestert nevesítette polgármesterjelöltnek az RMDSZ bővített választmánya. A szerda este tartott jelölő gyűlésen több mint hatvanan vettek részt. „Ilyés Botond az emberek pártján van, hiszen egy emberként sorakoztak fel mögötte. A községből 2127 személy aláírásával támogatja, hogy polgármesterként folytassa az elkezdett munkát. Ilyen sokan még soha nem álltak ki egy jelölt mellett. Ez nagy felelősség is egyben, közösen fogunk dolgozni a község fejlesztése érdekében” – fogalmazott Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke.
Ilyés Botond polgármesterjelölt kiemelte: „Ez a megelőlegezett bizalom egy jelzés is egyben, hogy a községbeliek az összefogásban látják a jövőt. Az elkezdett munkát folytatni akarjuk, hiszen sok a tennivaló, annak érdekében, hogy Gelencén az életminőséget javítsuk, fenntarthatóan fejlesszük.” 

Ütközés figyelmetlenség miatt

A kötelező követőtávolság be nem tartása miatt történt közúti baleset szerdán este Alsócsernáton és Kézdivásárhely között, a 11-es országon. Egy 26 éves fiatalember személyautóval haladva nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, és hátulról belerohant egy előtte haladó gépkocsiba, amelyet egy 33 éves férfi vezetett. A balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett az elöl haladó autó 24 éves utasa. Egyik autóvezető sem volt szeszes italok hatása alatt. Gondatlanságból okozott testi sértés gyanújával indult büntetőjogi eljárás, a rendőrség feladata tisztázni azt, hogy kizárólag a hátul haladó jármű vezetője hibáztatható-e a balesetért. (bl)

Tilosban motorozott

Február 19-én, szerdán délután a nagypataki rendőrség őrjárata egy mopeddel haladó férfit állított meg ellenőrzésre. A 23-as községi úton a 121A jelzésű megyei út felé motorozó 58 éves férfiról hamar kiderült, hogy nincs hajtási engedélye semmiféle gépjármű közúti vezetéséhez. Az ilyen jellegű közlekedési kihágásokra vonatkozó törvényes előírások alapján indult büntetőjogi eljárás a férfi ellen. (bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük