Hirmondo

Jubilált a Mozaik

Elmúlt héten, fennállásának 25. évfordulója alkalmából a Baróti Művelődési Ház színpadán tartott jubileumi gálaműsort a Tanulók Klubjának Mozaik tánccsoportja. Az alkalommal búcsúzott az együttestől annak vezetője, Dimény Olga tanárnő is.

A gálaműsor utáni búcsúztatón tevékenységét többen is méltatták. Többek között Nagy-Kopeczky Annamária, a művelődési ház Syncron tánccsoportjának oktatója, laudációt mondott Bíró Kinga egykori tanítvány, kifejtett munkásságáért pedig a város polgármestere, Benedek-Huszár János is köszönetet mondott.

Hirdetés
Hirdetés

„Olgi néni nemcsak saját, de sok gyermek álmát is valóra váltotta az elmúlt években. Rengeteg szülő szívét töltötte meg hálával, tanítványai szívét pedig olyan élményekkel, melyek az idő súlya alatt emlékké nemesülnek. Olga néninek sok mindent köszönhetünk” – fogalmazott a város elöljárója, aki aztán a maga és az önkormányzat nevében díszoklevelet nyújtott át a tanárnőnek, és előrebocsátotta, hogy az idei városnapok előtt, az önkormányzat ünnepi ülésén Dimény Olga tanárnőt a város díszpolgári címére fogja javasolni.

„Köszönöm, hogy voltatok, hogy velem küzdöttetek, hogy kitartóan dolgoztatok, hogy biztattatok, hittetek bennem. Felejthetetlen pillanatokat éltünk meg együtt” – búcsúzott a tanárnő is tanítványaitól, megköszönve mindazoknak a segítséget, akik a 25 év alatt mellette álltak. Végül a jelen levő mozaikosok emlékkönyvet és jubileumi emlékérmet vehettek át. 

Hozzászólások