Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Országos elsők lettek

Országos elsők lettek Cseperedő

A kovásznai Tanulók Klubja táncosai három első díjjal tértek haza a március 17-én Focşani-ban tartott országos táncversenyről.

Az „ezer borvízforrás” városában nagy népszerűségnek örvend a Tanulók Házában működő tánckör. A Horvát Zita vezette tevékenység keretében több mint száz óvodás, kisiskolás és középiskolás tanulja meg az alapokat, a szép testtartást, a színpadi mozgást. A kitartó munka eredményeként az elmúlt évek során több tucat regionális, országos és nemzetközi díjat nyertek el a tánccsoportok és az egyéni versenyzők. Legutóbb a Bákó megyei Focşani-ban tartott országos vetélkedőn bizonyítottak a táncosok.

A Domino tánccsoport aerobik és moderntánc kategóriában két első helyezést ért el, míg Harai Júlia és Kopacz Tímea középiskolások stilizált magyar tánc és kortárs táncukkal szintén első díjban részesültek.

Hirdetés
Hirdetés

Lazításra nincs idő, hiszen újabb kihívások előtt állnak a diákok, március 29-én kerül sor az óvodások immár hagyományossá vált zenés-táncos fesztiváljára a Mini Barbie Showra, április 4-én pedig a Kőrösi-napok gálaestjén lépnek fel, 7-én a Kézdi-kupa nevet viselő regionális táncversenyen lesznek jelen a Funny Girls, Domino, valamint a zágoni Szivárvány és Gyöngyszemek mazsorett csoportok. Április 13-án a Barót-kupa elnevezésű Nemzetközi Tánc- és Tornaversenyen is képviselik a fürdővárost.

Bartha Melinda

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük