Felhívás!

Brassóban szervez új fesztivált az UNTOLD csapata

Brassóban szervez új fesztivált az UNTOLD csapata Brassó

Brassó város helyi tanácsa beleegyezését adta, hogy együttműködési szerződést írjanak alá az UNTOLD fesztivál szervezőivel, akik azt ígérik, hogy a jövő évtől kezdődően két fesztivált hoznak létre Brassópojánán, amelyek a Massif nevű koncepció keretében zajlanak majd.

A brassói városháza által kiadott közlemény szerint az együttműködés célja, hogy “Brassópojána a fiatalok legfontosabb hegyi üdülőhelyévé váljon Európában és azon túl”.

A szervező cég szerint a Massif több rendezvényt jelent, amelyek egész évben zajlanak majd Brassópojánán, a fő esemény két zenei fesztivál lesz: az egyik a téli szezonban, amely a síelést elektronikus, dance, trance és kísérleti zenével kombinálja, a másik pedig nyáron, amely a szórakozást és a kikapcsolódást ötvözi.

A partnerség kezdeményezője, Allen Coliban polgármester elmondta, hogy az UNTOLD csapata nem az egyetlen fesztiválszervező, aki jelezte, hogy szeretne Brassóba jönni, de nekik “van egy receptjük és egy szervezőcsapatuk, amely bebizonyította, hogy nemcsak ki tud találni egy koncepciót, hanem képes azt a helyi közösségekhez igazítani”.

A szerződés értelmében az UNTOLD képviselői viselik a rendezvények szervezésének és népszerűsítésének összes költségét, míg az önkormányzat vállalja, hogy a szervezők rendelkezésére bocsátja a területet és a rendezvények optimális körülmények között történő lebonyolításához szükséges technikai eszközöket.

Az UNTOLD vállalatnak jelenleg két aktív projektje van, a kolozsvári UNTOLD és a konstancai Neversea fesztiválok.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.