Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az emésztőgödör karbantartása házilag

Az emésztőgödör karbantartása házilag Reklám

Lássuk, mit is kell tudni általánosságban egy emésztőgödörről. Ez egy nem szakképzett ember számára csupán egy földbe ásott lyuknak tűnik. Készülhet azonban acélból vagy betonból, tehát az emésztőgödrök gyakorlatilag hatalmas tartályok a földben. Elég nagy odafigyelést igényelnek, ugyanis ebben tároljuk a szennyvizet.

Fontos a rendszeres tisztítása

Általában az emésztőgödrök 2-3 méter mélységűek, valamint 4-7 ezer liter folyadék elnyelésére képesek. Természetesen ezek a számok változhatnak attól függően, ki mekkora emésztőt szeretne. Ennek célja, hogy a háztartási szennyvizet elnyelje, valamint az egyéb szennyvizet apró részecskékre bontsa, tehát biológiailag erjeszti.

Az emésztőgödör alapjában véve végtelen mennyiségű folyadékot tudna elnyelni, mégis bizonyos időközönként muszáj üríteni. Ezen feladat rendszerességét a háztartások által elhasználódott szennyvíz mennyisége határozza meg. Ezt a munkát úgy tudjuk elvégezni, ha hívunk egy erre szakosodott embert, ő pedig kiüríti a tartályt.

Lényeges dolog kiemelni, hogy nem elég csak üríteni, hanem rendszeresen tisztítani is kell ezt a rendszert, ugyanis, ha a falak elzsírosodtak, az befolyásolhatja a vízelvezető képességet. Ezekhez a karbantartási folyamatokhoz segítséget adhat önnek a Bioforce webáruháza, ahol olyan termékeket talál, amelyekkel önállóan tarthatja karban az emésztőgödröt, ráadásul mindezt vegyszermentesen.

Milyen terméket érdemes választani erre a célra?

Figyelmébe ajánlanám a Bioclean Septic terméket, amely por állagú, biotechnológiai adalékanyag a WC-k, emésztőgödrök, derítők vegyszermentes tisztítására, karbantartására. Biológiailag lebomlik, megvédi a környezetet a káros vegyszerek hatásaitól. Zsírtalanít, és segít megszüntetni a kellemetlen szagokat is, valamint alkalmazható még a lefolyók és csővezetékek dugulásának megszüntetésére is.

Használata nagyon egyszerű, amely így történik: első tisztításnál, egy 5 köbméter térfogatú emésztőgödörnél 2 tasak Bioclean Septic port kell beleönteni a WC-be, amely eljut majd az aknába. Ha az emésztőnk térfogata ettől eltérő nagyságú, akkor ez az adagolás változhat.

Ezután havonta 1 tasakkal kell ugyanígy eljárni. Ez egy rémesen egyszerű és biztonságos eljárás, ezzel pedig ön is tisztán tarthatja otthonában az emésztőt úgy, hogy közben környezetbarát terméket alkalmaz.

A Bioforce oldalán számos más környezetbarát árucikk található. Reméljük, megtetszik majd önnek a vegyszermentes tisztítás, és kipróbálja ezeket a hatékony termékeket otthonában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük