Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30 – A Grincs, r. b., 17:00 – A Grincs, m. b., 18:15 – A karácsony mentőakció, r. b., 18:45 – A karácsony mentőakció, m. b., 20:15 – A Moromete család 2., 20:30 – Bohém rapszódia, r. f.

 

MIKULÁS KÉZDIN

December 7-én mézeskalácsot és karácsonyi muffint lehet díszíteni a Süti Éden Cukrászda szervezésében, ezt követően a Vigadó Galériában megnyitja kapuit a Felsőháromszéki Kézműves Egyesület hagyományos karácsonyi népművészeti kiállítása.

 

SZÍNHÁZ

A Tamási Áron Színház csütörtökön 18 órától a nagyteremben Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című produkcióját, pénteken 18 órától a kamarateremben Đorđe Lebović Az ezredik éjszaka című darabját, szombaton és vasárnap 19 órától a Háromszék Táncstúdióban Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című előadását mutatja be.

 

ZENE

* December 6-án 19 órától az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház) a Codex Régizene Együttes és az Olaszteleki Cygnini Reneszánsz Együttes Szegény deáklegény a Budai várban című előadása tekinthető meg.

* December 7-én 18 órától a Szentivánlaborfalvi Székely István Dalkör A bodosi füstös kocsma… – egy erdővidéki nótafa dalos élete című népzenei előadást lehet megtekinteni a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében. Meghívottak: Jánosi József néprajzkutató és Préda Jenő zalánpataki muzsikus. Énekel: Gálicza Károly, muzsikál a Feketeügy zenekar.

 

 

TÁNC

December 6-án 19 órától a Háromszék Táncegyüttes AranyAsszonyok című előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Rendező: Furik Rita.

 

MESEKLUB

December 6-án, 16 órától a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban. Téma: varázslatos ünnepek, azaz mese a Mikulásról, ünnepi, zenés játékok és mikulásfigurák készítése.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük