Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a munkaidőn kívül is a lakók rendelkezésére áll

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata több, mint egy éve meghosszabbított ügyfélfogadási programmal dolgozik, azonban kevesen élnek a délutáni ügyintézés lehetőségével.

A közösségi médiában végzett szavazás eredménye szerint, a felhasználók fele nem szerzett korábban információt a hosszabított ügyfélfogadási programról. A Polgármesteri Hivatal által közzétett szavazásra több százan válaszoltak az intézmény Facebook oldalain.

Mivel az Önkormányzat célja a hivatali munka hatékonyságának növelése, ezért fel szeretné hívni a lakók figyelmét, hogy a megváltoztatott programnak köszönhetően, munkaidejükön kívül is lehetőségük van elintézni az ügyeiket.

Hirdetés
Hirdetés

A Közpénzügyi Igazgatóság, a Személyi Nyilvántartó Osztály, az Anyakönyvi Részleg és az Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Részleg hétfőtől csütörtökig 8:00 és 18:00 óra között tartanak nyitva, pénteken pedig reggel 8-tól délután 14 óráig.

Közpénzügyi Igazgatóság kivételével, a fent említett részlegek mindegyikében szünetel az ügyfélfogadás hétfőtől csütörtökig 13:30 és 14 óra között.

Bővebb információk Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási programjára vonatkozóan a www.sepsi.ro oldalon találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük