Hirdetés
Hirdetés

Zajlanak az útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön

Zajlanak az útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön Közérdekű

Sepsiszentgyörgyön a Kós Károly utcában, a Váradi József utcában, a Sas utcában és a László Ferenc utcában is zajlanak az útjavítási munkálatok.

A Kós Károly utca Gyár utcától a Cigaretta utcáig terjedő szakaszának második sávjára is leöntötték a koptatóréteget, ugyanakkor befejeződtek a járda aszfaltozási munkálatai is. A héten kerül sor az új oszlopok felállítására, melyet a közvilágítás beüzemelése követ.

A Váradi József utca középső részén zajlanak az alapozási munkálatok, a közvilágítási rendszer beüzemelése befejeződött, folyamatban van az esővízrendszer modernizálása.

A Sas utcában az esővízcsatorna rendszer kialakításán az utolsó simításokat végzik, a közvilágítási rendszer vezetékeit elhelyezték és zajlanak az alapozási munkálatok is.

A László Ferenc utcában folyamatban vannak az alapozási munkálatok és a szegélykövek cseréje.

Kis módosítással lép érvénybe a Sugás áruház körüli forgalomváltozás

A Sugás áruház körüli forgalomváltozás november 15-én, csütörtökön lép érvénybe kevés módosítással az előzőleg bejelentett változathoz képest.

Az új módosítások a tömbházak által közrezárt övezetet (Jysk parkoló és játszótér) érintik, ami a Bánki Donát utca felől közelíthető meg és hagyható el. Az övezet, így a parkoló és a játszótér megkerülése az ellenkező irányból lesz lehetséges, mint ahogyan az előzőleg közölve volt. A változtatást a csatolt térképen lehet tanulmányozni.

A csütörtökön érvénybe lépő szabályok értelmében a Tavaszi Sándor utca a Jysk áruház felől a központ felé egyirányúvá válik, a Bánki Donát utca és Jysk áruház közti szakasz kivételével, ahol továbbra is két irányban közlekedhetnek a járművek.

Javasoljuk a gépjárművezetőknek, hogy figyeljenek az új közlekedési táblákra mindaddig, amíg megszokják az új forgalmi rendet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük