Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Keresik Kézdivásárhely legfinomabbját

Keresik Kézdivásárhely legfinomabbját Kovászna megye

Kézdivásárhely önkormányzata, partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal, keresi Kézdivásárhely legfinomabb mézeskalácsát. A verseny célja megtalálni azt a háziasszonyt, közösséget vagy civil csoportot, amely a legízletesebben készíti el a céhes városban.

Hirdetés
Hirdetés

Közleményükben hangsúlyozzák, a versenyre kereskedelmi céllal árusított mézeskaláccsal nem lehet benevezni. A beérkezett finomságokat szakmai zsűri pontozza.

A versenyre – két kategóriában – benevezhetnek családok, osztály- vagy óvodai közösségek, civil szervezetek vagy cégek is, nemcsak egyének – mindenki, aki kihívást érez abban, hogy az övé legyen a legfinomabb mézeskalács. A szakmai zsűri több kategóriát díjaz majd több szempont alapján, így arra kérik a pályázókat, figyeljenek a díszítésre is.

Leadási határidő: december 12., hétfő, 12 óra, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, kommunikációs iroda (I. emelet, 108-as iroda). A zsűrizés december 13–18. között lesz, a díjkiosztás: december 22–23-án, a Karácsonyi Gyermekváros keretében. A zsűri tagjai: Kocsis Katalin, kézműves édességek megálmodója, Csiszár Melinda cukrászmester, a Süti Éden tulajdonosa, Kovács Blanka cukrászhallgató, Farkas Gábor és Szántó József mézeskalács-készítő mesterek. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük