Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos formaellenőrző

Hasznos formaellenőrző Sport

A sepsiszentgyörgyi Szabó Norbert pályakerékpáros augusztus 24. és 28. között két csehországi versenyen tette próbára magát, a két versenyen egy dobogós helyezést harcolt ki magának. Mindkét viadal remek formaellenőrzőnek bizonyult az októberi világversenyek előtt.

A Sepsi–SIC 28 éves sportolója a Prostějovban rendezett viadalokon sprintben versenyzett, mérlege egy második és egy hatodik helyezés. Norbert a GP Olomouckého Kraje (CL2-es) viadalon végzett második helyen sprintben a görög Bretasz Szotiriosz mögött; míg az Otmar Malecek Emlékversenyen (CL1) hatodik lett, emellett 130 világranglistapont volt a jutalma.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi sportember a frissített világranglistán sprintben 940 ponttal a 22., míg 1 kilométeres időfutamban 794 ponttal a 12. helyet foglalja el. Szabó nem dőlhet hátra, a következő három hétben edzőtáborban készül az előtte álló kihívásokra, ugyanis október 5. és 9. között Svájcban rendezik az Európa-bajnokságot, amit október 20. és 24. között a franciaországi világbajnokság követ.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük