Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben csapataink

Idegenben csapataink Sport

A második fordulóval folytatódik a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság, mindkét háromszéki együttes idegenben küzd a pontokért a szombati játéknapon: a sepsiszentgyörgyiek Brassóban, a kézdivásárhelyiek Barcarozsnyón lépnek pályára.

A múlt heti bajnoki rajt a Kézdivásárhelyi SE-nek sikerült jobban, a Gazda József által irányított alakulat magabiztos, 4–1 arányú győzelmet aratott a Sinkovits Stadionban a Brassói Kids Tâmpa ellen. A sikeres idénynyitót követően a kék-fehérek kellő önbizalommal utazhatnak Barcarozsnyóra, az újabb három pont reményében.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK II. minden igyekezete ellenére nem tudta bevenni a Brassói SR kapuját, Andrási Alexandru legénysége be kellett érje a gól nélküli döntetlennel a Cenk-alattiakkal szemben. A megyeszékhelyiek szombaton a Brassói Kids Tâmpa ellen szerezhetik első győzelmüket a szezonban.

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, alapszakasz, a 2. forduló programja: ma Székelyudvarhelyi FC – FC Pucioasa; szombaton Brassói SR – Hermannstadt 2, CS Blejoi – CSO Plopeni, Brassói Kids Tâmpa – Sepsi OSK II., Barcarozsnyói Olimpic – KSE. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük