Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

ISMÉT BEZÁR A SZÍNHÁZ

Mivel vasárnap délután 3 fölé emelkedett az utóbbi két hétben jegyzett, ezer főre eső koronavírusos betegek száma Sepsiszentgyörgyön, ismét vörös forgatókönyv lépett életbe a városban, melynek értelmében a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház felfüggeszti az előadások játszását, tudatták közleményükben. „A már betervezett előadásainkat kénytelenek vagyunk későbbi időpontokra halasztani, nézőink megértését és türelmét kérjük az ebből adódó kellemetlenségekért” – írták.

KIÁLLÍTÁS

* Március 23-án, kedden 18 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében dr. Kinda István néprajzkutató és Hoffmann Edit muzeológus megnyitják a Székelyföldi népi mesterségek – revitalizálás digitalizálás és népszerűsítés által című kiállítást. A megnyitó a múzeum Facebook-oldalán követhető.

* Balázs István képzőművészeti kiállítása (Fény)képek címmel március 30-ig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Lábasházban.

* Az In memoriam Kántor Lajos című kiállítás április 16-ig tekinthető meg az Erdélyi Művészeti Központban.

* A sepsiszentgyörgyi Lábasházban május 21-ig látogatható a Székely Nemzeti Múzeum A szabadság színeváltozásai című kiállítása.

VIII. SAVARIA FILMSZEMLE

A Savaria Filmakadémia Egyesület és a Szombathelyi Médiaközpont 2021-ben is meghirdeti a Savaria Filmszemlét a következő kategóriákban: film- és fotóművészet, színházművészet, irodalom. Elsősorban rövid és egész estés dokumentumfilmeket, valamint ismeretterjesztő filmeket várnak. Beküldési határidő: április 16., péntek. A filmek feltöltésének határideje: április 30. A VIII. Savaria Filmszemlére a savariafilmszemle.hu internetes oldalon a pályázati űrlap helyes kitöltésével lehet nevezni. Levelezési e-mail-cím: savariafilmszemle@gmail.com.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük