Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Női kabát, mellény, nadrág, hálóing – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A mindennapos hideg időjárás ellen bevethető darabokat sorakoztat fel a Tchibo webáruház heti ajánlata, amelyben ezúttal mind kinti programokhoz, mind otthoni viseletnek ideális összeállítások közül válogathatunk. Legyen szó csapadék és szél ellen is hatékony dzsekiről, vagy az éjszaka nyugalmához hozzájáruló hálóruháról, a kínálatban – szokás szerint – rengeteg megoldás közül válogathatunk!

Vízhatlan, szélálló és lélegző anyagból készült a bézs színben, 36-tól 50-es méretig kapható 3 az 1-ben női esőkabát, amelyben egy mellény is található, amely a kabáthoz hasonlóan magában is viselhető, együtt viszont a hűvösebb idő és a csapadék ellen is igazán ütős párosként vethetők be! A környezetbarát evoPel impregnálással ellátott kabát különösen puha tapintású, matt anyaga maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, emellett állítható bőségű kapucnija és fedett szegélyű első cipzárja is ideális összeállítássá teszik mindenféle szabadidős programhoz, emellett húzózsinórral ellátott derékrésze és két patentgombos zsebe is van.

Sportosabb, lezserebb viselet a kék színben, XS-től XL-es méretig elérhető steppelt női kabát, amely szintén környezetbarát evoPel impregnálással készült, így víztaszító, emellett a hideg ellen is rendkívül jól véd, egyfelől újrahasznosított anyagból készült könnyű és meleg köztes rétegének, másfelől magasan záródó állógallérjának és kapucnijának köszönhetően. Egy belső, valamint két cipzáras, bevágott zsebében elegendő helyet találunk a legfontosabb apróságoknak, miközben az enyhén karcsúsított szabás a nőies megjelenést is biztosítja.

Szintén steppelt megoldással, különösen puha softtouch anyagból készült a sötétkék színben, XS-től XL-es méretig elérhető hosszú steppelt mellény, amely kényelmes és meleg viseletet nyújt az átmeneti időszakokra. Környezetbarát evoPel impregnálásának köszönhetően víztaszító, miközben a hideg szél ellen is véd a könnyű és meleg köztes rétegnek, a levehető kapucninak és a magasan záródó gallérnak köszönhetően. Állítható bőségű derékrésze nőies sziluettet biztosít, két oldalsó, bevágott zsebe pedig rendelkezésre áll mindannak, amit folyamatosan szeretnénk magunknál tudni!

Ha nem kell csapadékkal számolni, csupán a hűvös idő ellen kell védekezni, akkor tökéletes választás a kinti programokhoz a sötétkék színben, XS-től XL-es méretig kapható női plüss dzseki, amelynek kellemesen puha és meleg anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A sportos darabon két oldalsó, cipzáras zsebet is találunk, emellett lekerekített, hátul enyhén meghosszabbított alsó szegélye és magasan záródó gallérja is kívül tartja a hideget, állvédős cipzárja pedig segít elkerülni a kellemetlen baleseteket.

A zöld színben kapható, polárbéléssel készült kötött csősál és kötött sapka védelmet biztosít a kinti hideg ellen, és gondoskodik a csinos, divatos megjelenésről is. A puha, kötött anyagbú darabok belső oldalán található meg a polár bélés, aminek köszönhetően ez a szett – amelynek darabjai természetesen külön-külön is beszerezhetők – a leghidegebb napokon is kellemesebbé teszi a kint töltött időt.

Ha kifejezetten sportolni készülünk a hideg napokon, akkor a fekete színben, XS-től L-es méretig beszerezhető magas derekú női termo sportnadrág igazán jó választás lesz, hiszen DryActive Plus kidolgozásának és speciális fonalkombinációjának köszönhetően lélegző, nedvességelvezető és gyorsan szárad, és szinte második bőrrétegként illeszkedik a viselőjéhez, teljesen szabad mozgást biztosítva számára. A kényelmet tovább fokozza a magasan szabott, enyhén formázott derékrész, valamint a zavaró oldalvarrások nélküli seamless kialakítás – de a nadrág többi varrása is egyedülállóan lapos!

A jól fűtött lakás kényelmét és melegét is tovább fokozhatjuk néhány kényelmes, puha otthoni darabbal, például a sötétkék színben, S-től XL-es méretig elérhető női plüss szabadidőruhával, amely selymesen csillogó, puha és meleg anyagú alsó és felső együttese. A pulóveren állítható kapucni és hoodie stílusú kenguruzseb található, míg az oldalsó, bevágott zsebekkel ellátott nadrág esetén rugalmas derékrész és megkötő biztosítják a kényelmet. Emellett az ujj- és a nadrágszárvégek is kényelmes szegélyekkel készültek!

Az S-től XL-es méretig kapható, bézs színű hőtárolós leggings puha, meleg single-jersey anyaga innovatív, üreges szálakkal készült, így remekül melegíti, de nem kövéríti a viselőjét. Rugalmas derékrésze különösen kényelmessé teszi a viszkóztartalmának köszönhetően különösen puha leggingst, amely ideális alapdarabja lehet a leghidegebb napokra szánt szetteknek, akár otthon, akár a munkahelyünkön szeretnénk biztosítani magunknak a kellemes meleget garantáló, mégis csinos megjelenést.

Természetesen éjszakára is találunk kényelmes és csinos darabokat: ilyen a pihenésre csábító, S-től XL-es méretig, sötétkék színben kapható női hálóing, melynek egyszerű megjelenését szatén rátétek dobják fel. A hosszú ujjú, kerek nyakkivágású, ejtett vállú darab különösen lágy esésű viszkóz anyagával igazán remek választás lesz a nyugodt, pihentető alváshoz. Ha pedig férfiak számára keresünk megfelelő hálóruhát, akkor a sötétkék/mintás férfi jersey pizsamát érdemes beszerezni, hiszen az S-től XXL méretig elérhető szett bőrbarát, tiszta pamut anyagú, hosszú ujjú, V-nyakkivágású felsővel és rugalmas derékrészű, bevágott zsebekkel is ellátott nadrággal.

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további darabot találunk, legyen szó otthoni kényelemről, vagy a kinti hideg ellen való védelemről – éppen ezért érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget!

Megjegyzés: a magyarországi Tchibo webáruház csak magyarországi címekre szállít.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük