Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Létrehozták az állatrendőrséget

Létrehozták az állatrendőrséget Románia

A kormány jóváhagyta az állatrendőrség létrehozását – jelentette be csütörtökön Temesváron Marcel Vela belügyminiszter.

Hirdetés
Hirdetés

A tárcavezető szerint a 488 alkalmazottat és 88 állatorvost foglalkoztató struktúrát a legmagasabb szinten felszerelik, hogy sürgősen beavatkozhasson az állatok megmentése érdekében.

Az állatrendőrség 60 napon belül kezdi meg működését.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. október 16., 13:07
    ÉRTÉKELÉS: -3

    Az ilyen baromsagokra van penz s a gyerekek penzet azt nem lehet megemelni, kurva egy orszagban elunk !!! Itt az ingyeneloket tartjuk felso fokon!!!

  • User
    Dátum: 2020. október 16., 20:23
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Az emberek hanyagsága miatt túlszaporodott állatokat is meg kell védeni, akik bántalmazzák és kidobják amikor megunják, igen is büntetni kell. Nem jelenti azt, hogy a gyermekek nem lennének a legfontosabbak számomra !

  • User
    Dátum: 2020. október 19., 10:18
    ÉRTÉKELÉS: 11

    Nagyon helyes!!!Vegre az allatok vedelmere is forditanak figyelmet,hiszen ok nem tudnak beszelni,panaszkodni.Ez nem *baromsag*,ez egy nagyon fontos tenyezo.Az allatok is Isten teremtmenyei,nekunk az elelmezestol elkezdve a vedelmunk erdekeig rengeteg szolgalatot tesznek.Ideje jobban odafigyelni arra,hogy mikent banunk veluk.A gyermekek fontossagat nem vitatom,viszont a tul nagy demokracia ami vedelmuket szolgalja lassan a generacio rovasara megy,tisztelet a kivetelnek.Lathassuk nap mint nap,hogy milyen aggresszivitasnak vannak kiteve a vilagon a tanarok,nevelok es sok esetben a diakok egymast is terrorizaljak.Ennek kellene elsosorban veget vetni,hogy a gyerek tanulni menjen iskolaba,tisztelje a tanarat aki oerte faradozzik,tisztelje a diak tarsat,a szuleit.A szulo is tegyen annak erdekebe,hogy a gyereke ha felno ne a nyakan logjon elete vegeig vagy bantalmazza hanem felelossegtelyes ember valjon belole.Lathatjuk,hogy a regi nevelesi ertekek mennyire megvaltoztak a mai vilagba,de nem csak ez hanem korulottunk minden a romlas utjara lepett.Gondolkozzunkj el minel elobb,hogy mive vallunk ha ezen az uton haladunk.Visszaterve aki allatot tart valamilyen cellal,annak felelosseget kell vallalnia ugyanugy mint akinek gyereke van.A gyereket sem lehet kidobni az utcara mert meguntuk vagy eppen duhosek vagyunk ra.Es milyen ember az aki egy allatot bantalmaz,az kepes embertarsat is bantalmazni .