Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Vona szégyenkezik

Azon már senki nem lepődhet meg, hogy a világtörténelem talán legarcátlanabb, legnagyobb méretű és legnyilvánvalóbb választási csalása, melyhez képest az emlékezetes 1947-es „kékcédulás” választások kisded játszadozásnak, óvódás csínytevésnek tűnnek, a Jobbik kommunikációjában úgy jelenik meg, hogy Trump nem ismerte el a nagyméretű vereségét. A párt a bevándorláspárti, migránsok millióinak szavazati jogot és állampolgárságot adni szándékozó, a Black Lives Matter nevű anarchista-rasszista gyilkos és romboló mozgalmat támogató, választás-elcsaló Joe Biden mellé áll a normalitást, a konzervatív értékrendet képviselő Trumppal szemben.

De mindez nem elég, a Jobbik kommunikációs osztálya képes volt egy olyan montázst összeállítani, melynek egyik oldalán Trump hívei láthatóak egy feszülettel, a másik oldalon Orbán támogatói ugyanezzel a keresztény szimbólummal – s tette mindezt azzal az üzenettel, hogy miként Trump, úgy Orbán sem fogja elismerni a Jobbik által vizionált 2022-es vereségét. A feszület negatív kontextusba helyezése már Vona Gábornak is sok volt, aki keserű Facebook-bejegyzésben kelt ki hajdani pártja ellen, azt írva, szégyelli magát miattuk, örül, hogy nincs már közöttük. és hogy a Jobbik balról előzi a DK-t.

Az egykori elnök szégyenkezése jogos. Csakhogy nem a mai Jobbik miatt, hanem saját maga korábbi tettei okán kellene szégyenkezzen. Ő indította el ugyanis a Jobbikot azon az úton, mely szükségképpen ide vezetett.

Vona „csak” az LMP-vel és azzal Momentummal hirdetett összefogást, mely semmivel nem jobb, mint a Gyurcsány-párt, mely az erdélyi magyarokat arra szólítja fel ismételten, hogy román pártokra szavazzanak, mely újra és újra a globalista háttérhatalom és annak látható intézményei mellé áll a magyar kormánnyal és Magyarországgal szemben. Politikai szempontból nincs minőségi különbség a Momentummal és a Gyurcsány-párttal történő összefogás között.

Nem kellett volna átkormányozni a pártot a baloldalra, 2016 és 2018 között, s akkor most nem lenne ok a szégyenkezésre. Ez ennyire egyszerű.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük