Felhívás!

Több családnak megélhetést biztosítani

Magyarhermány közbirtokosságának elnökeként, a válaszadás jogával élve a Bors és Gerő családok identitását használó, frusztrált személy lapjukban megjelent véleményformálására szeretnék válaszolni.

Az áramszolgáltatás megszakadása vagy annak esetleges hibái nem a közbirtokosság hatáskörébe tartozik. Mivel a kultúrotthon a közbirtokosság tulajdonát képezi, az elmúlt években a közgyűlés megszavazta az épület fejlesztésére, padlózatának a felújítására, valamint egy modern illemhely létrehozására tett javaslatot. Továbbá a rendezvények alkalmával elhasznált tűzifa is térítésmentesen van biztosítva a kultúrotthon igénylőinek, a panaszos által emlegetett rendezvény során is egyetlen feltételünk és kérésünk az volt, hogy a helyi iskola karbantartója a rendezvényt megelőző napokban gyújtson be a kályhákba, amit ő elmulasztott.

A családomat érintő támadások is alaptalanok, és a véleményformálás megfogalmazásának stílusából arra a következtetésre jutottam, hogy a Bors és Gerő családok mögé bújt illető megegyezik azon személlyel, aki évek óta válogatott módszerekkel igyekszik gátolni a közbirtokosság működését, és a közvéleményt is olyan irányba szeretné befolyásolni, hogy a közbirtokosság az örökösödési eljárások (örökösi minőség megállapítása) egyedüli gyakorlója legyen, átvéve a bíróságok és közjegyzők hatáskörét, annak ellenére, hogy az államon belül az intézmények hatásköre világosan szabályozva van.

Nem utolsó sorban, és tényekkel is igazolható, miszerint célunk az, hogy a helyi lakosságnak munkahelyet, illetve több családnak megélhetést biztosítsunk, melynek érdekében a közbirtokosság az elmúlt évek során több munkagépet is vásárolt.

Komporály Dénes közbirtokossági elnök, Magyarhermány

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.