Felhívás!

Olvasói levelek

Elhunyt Nagy Alfréd

Hosszú éveken át tartó kálváriája végén március 23-án, hétfőn reggel elhunyt Nagy Alfréd kollégánk. Frédi meghatározó művésze volt a Tamási Áron Színháznak, nemcsak emlékezetes alakítások hosszú sora fűzödik a nevéhez, hanem fontos közösségépítő szerepet is játszott a társulatban. Mindnyájunk lelkében hatalmas űr maradt utána, de emlékét megőrizzük, művészi alázata, elkötelezettsége példaértékű marad számunkra.

A Tamási Áron Színház társulata

 

Lélekben vele vagyunk

Megrendülve kaptuk a szomorú hírt rend- és régi harcos társunk, nemzetes Boldizsár Béla hirtelen haláláról, aki betegsége ellenére is aktív, tevékeny tagja volt a közösségünknek élete utolsó pillanatáig. A Történelmi Vitézi Rend kézdiszéki állománya, a v. Dálnoki Veress Lajos Székely Törzsszék, valamint Erdély országos törzskapitánya is őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak! A rendkívüli időszak, amiben most vagyunk, nem teszi lehetővé a tömeges részvétnyilvánítást és díszőrség állását a koporsója mellett, de lélekbe vele vagyunk, emlékét megőrizzük. Nyugalma legyen csendes. Emléke legyen áldott!

V. Lázár Elemér, Erdély országos törzskapitánya, Bartha Imre VRNT-törzskapitány, v. Laczkó Áron mb. székkapitány

 

Elmarad a szentmise

Ezúton értesítek minden kedves barátot, rokont és ismerőst, akik a csinódi ökumenikus kápolna búcsús ünnepére szoktak járni, hogy idén a jelenlegi élethelyzetben elmarad a március 25-re meghirdetett szabadtéri szentmise. Az élet normalizálódása után, egy későbbi időpontban meg lesz tartva az ünnepség. Addig is a családommal végezzük a napi imaszolgálatot és a beérkező imaszándékok mellett a járvány mielőbbi megfékezéséért is imádkozunk.

Nagy Balázs, Csinód

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.