Felhívás!

Olvasói levél

Határozatlanság

Kovászna megye labdarúgó büszkesége, ezen belül az én kedvenc csapatom utóbbi időszakban lejátszott mérkőzéseinek eredményei miatt lettem határozatlan. Minden lejátszott meccs után elfogyasztottam két dobozos sört. Ha győztesen hagyták el a pályát örömömben, ha vesztesen, bánatomban. Az utóbbi időben elért eredmények után nem tudom eldönteni, mit tegyek. Tizenharmadik döntetlenjüket követően, nem tudom, igyak-e legalább egy doboz sört. Mégis, az az egy pont is megér egy dobozt, az egyenlő is többet ér egy vereségnél. Ha véletlenül nagyobb gólkülönbséggel győznek, akkor sem folyamodnék túladagoláshoz.

Komolyra fordítva a szót, én mint szurkoló, de a nálam nagyobb drukkerek is (akik mindenhová elkísérik kedvenc csapatukat), a pályán elért eredményt látjuk és értékeljük. Kevesen vannak, akik elgondolkodnak a sikerek vagy sikertelenségek hátterében zajló anyagi, lelki, fizikai gondokon. Ezután sem lesz másképp. Hogy a fizetésük nem egyenlő az országos minimálbérrel, az egy másik dolog. A szórakozás sok pénzbe kerül. Mind a szórakoztatóknak, mind a szórakozóknak. További jó labdarúgó szereplést kívánunk! Hajrá, OSK!

Kusztos András, Sepsiszentgyörgy

A közgazdász segít

A Telefonos Szeretetszolgálatban tizenkét éve fogadja az erdélyi magyarok hívásait. A jövőre nézve eltökélt szándékunk az, hogy a telefonvonal mögé állítsuk egy-egy szakembert is. Ennek az elgondolásnak a menetén segítettünk már humoristák, alpolgármesterek, orvosok vagy éppen ügyvédek által. Ma, március 5-én 15 és 18 óra között Rácz Béla közgazdásszal és kolozsvári városi tanácsossal sietünk a krízisben lévők segítségére. Hívják bizalommal a 0265 55 55 55-ös telefonszámot.

Telefonos Szeretetszolgálat közleménye

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.