Felhívás!

Most mondja!

Gondoltam, besegítek én is a szerkesztőknek, felteszek egy kérdést az utca emberének. Szóval: mi a véleménye a gender-kutatásról és az ezzel kapcsolatos vitákról?

Takács András, 46 éves, munkás. Szétloptak mindent ezek a komenisták, hazudnak, a tegnap is elvették a villanyt, meleg maradt a sör a hűtőben, de mit várjunk az udemerájtól? Mi volt a kérdés? Maricel Aelefteroaie, kora szolgálati titok, rendőr. Nekünk a főnök nem mondott erről semmit. Legyen rendben a kocsijuk, tartsák be a szabályokat, a többi nem érdekel. Na, közlekedjen, ne tartsa fel a forgalmat!

Dante Nase, blogger. Felszólítom, beszéljen románul. Ez az egész cécó egy irredenta akció, mit gondolnak, véletlen, hogy a budapesti CEU-egyetemen fogják tanítani? Három feljelentést már tettem a gazemberek ellen, a negyediket most írom.

Márkosfalvi Szöszi, 24 éves, kozmetikus. Jajj, de cuki kérdés, fogalmam sincs, de megbeszéljük a lányokkal. Jól áll a haja, milyen sampont tetszik használni? Parázska Bogyóka, médiaszakember. Nem teszem be a lábam Magyarországra, amíg ott kerítést építenek a nemek között, és nem ismerik el a harmadikat és negyediket is.

Palás Káspor Miklós, kornélküli filozófus. A téma bevezetéseként dióhéjban tartottam egy ötórás előadást a szofistáktól Hanna Arendtig, csak érintve a középkori osztályharc feminista vetületét. De Marcuse felvetése szerintem… (a nyilatkozat teljes hanganyaga huszonhét kazettán a szerkesztőségben konzultálható).

Zágoni Patrik Elvis, 16 éves, diák. Ezt a videoklipet nem láttam, mert bedöglött a gépem, és a faterék tévéjén nem megy az MTV. Írják meg, hogy a Szent György Napokra hívják meg a Psycho AssaSSin bandát, ne mind csak petyhüdt múmiákat!

Demeter József, 62 éves, mezőgazdász. Nálunk, Csíkba’ a genderkutatást úgy csinálták, hogy megnézték a babát. Ha vót fütyije, tutták, hogy fiú, ha nem, leánka. Megkergültek a népek ma a jóléttől, magának is nincs más dóga? Petrovits Sándor, 21 éves, vándorszínész. Ha férfi vagy, légy férfi!

Mákuly Vilma, 82 éves, nyugdíjas. Mondja hangosabban, lelkem. A Kender kutat ás? Melyik Kender? Én hármat ismertem, de a Béla meghalt, Domi félszeg; talán a Zoltán? Jól is teszi, dógozzon, ne, mint ezek a fiatalok, hogy csak nyomogattyák a telefont, mint bolond Kati a tehén tőgyét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások