Felhívás!

Klára és a hazudozás

A politikai kommunikáció erkölcsi szintje a rendszerváltás óta drámaian zuhant, mára az ellenzéki oldalon semmiféle gátat nem ismer. Szó sincs róla, hogy a kormányoldal ne nyúlna például a karaktergyilkosság eszközéhez e háborúban, de a kitalált mondatoknak az ellenfél szájába adása, a nyilvánvaló tények letagadása, valamint az erőszakkal, forradalommal, akasztással való fenyegetés az ellenzék sajátja. És róluk el is hisszük készséggel, hogy ha lehetőségük lenne rá, akkor gyakorlatba ültetnék fenyegetéseiket, mint tették elődeik 1919-ben.

E fékeveszett retorikai ámokfutás része annak a mémnek a terjesztése, mely a magyar miniszterelnököt ábrázolja feleségével, és alatta azzal a szöveggel, hogy „mi is úgy végezzük majd, mint Ceaușescuék?” Eme otromba, minden ízében hazug párhuzamban benne van minden, ami a mai ellenzéket jellemzi.

Többek között a tragikomikus diktatúrázás. Őszintén kívánom a kitalálóinak és terjesztőinek, hogy húzzanak le legalább egy évtizedet egy igazi diktatúrában, mondjuk egy ceaușescui jellegűben, amikor a titkosrendőrség és vele együtt a bizalmatlanság, a gyanakvás átszövi az egész társadalmat, az embert agyonverhetik egy hivatalosan be sem tiltott dal elénekléséért… Mivel az ellenzék nem képes egyébre, mint a globalista kenyéradó gazdáik parancsát követni, de koherens politikai programot, pozitív jövőképet megfogalmazni, hiteles jelöltet kiállítani nem tud, ilyen és ehhez hasonló kommunikációs fogásokba menekül.

Legfrissebb hír, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, az őskommunista Apró-klán tagja, Dobrev Klára lesz a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője. A „first lady” le is ütötte az első hangot a kampányzongorán: kijelentette, hogy Egyesült Európai Államokat akar, és hogy nincsenek bevándorláspárti politikusok és tervek. Magyarán egy horrorvízió megfogalmazása mellett letagadja a napot az égről.

Láttunk már ilyet, a kommunizmus is erre épült. Letagadták a nyomort, a terrort, az embertelenséget, a múltat, és hazudtak a jövővel kapcsolatban is. Dobrevnek nyílt színi hazudozásban elődje Kovács László, de ő azért nem ment el idáig, az ő hazugságai körmönfontabbak, leplezettebbek voltak. Dobrev Heller Ágnest követi hazudozásban, aki kerek perec azt állította, hogy 2006-ban senki nem sebesült meg a rendőrterror során.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.