Felhívás!

Kinek a malmára az özönvíz?

Emlékezem arra az időre, s nem is olyan távolira, melyben Svédország életszínvonala maga volt a csoda, az elérhetetlen életvitel a vén Európában. Hogy csinálják? – kérdeztük magunk között csendben. Akkor nálunk „az emberiség történetének leghaladóbb – kommunista – társadalmát” kellett építeni éhbérért, tanulni az egyetemeken a marxista politikai gazdaságot. Na persze, tanultunk, s ma is tanulunk mások hasznán és kárán.

Néhány évecske óta szánalommal tekintek a svéd királyságra. Onnan hogyan tekintenek ránk? Ugyanígy! Ugyanis Svédországot ellepte a közel-keleti, az ázsiai, afrikai menekültáradat. A svéd állampolgár immár másodrendűvé vált – mit is beszélek! Állampolgárságot nyernek mind a beözönlők, dédelgetett és megkülönböztetett svéd állampolgárokká váltak, aztán másodrenden jöhet a fehér svéd, aki eltartja az elsőbbségűeket.

Tanulnunk kell mások kárán is, a félelem mellett. Meg kell tanulnunk, mi a „gendersemlegesség”. Úgy is mondhatjuk, „a harmadik nem”. Nem leány, nem fiú, hanem egy harmadik, azaz a két születési nem mellett egy összevont, vegyített, a harmadik.

A svéd parlament nem az egyetlen Nyugaton, amelyik keresi már iskolás szinten ennek a megértetését. Hogy mit szól ehhez az egyén, az alany s maga a Teremtő, elképzelni is rettenetes. Mindössze két éve, hogy illő rémülettel mondtam barátomnak: Svédország elveszett! És fejünk fölött az egyik meghatározó tényező ma is a Soros-elképzelés. És naponta kérdezzük egymástól: kinek mi haszna Európa elveszejtéséből, a mi pusztulásunkból, a fekete népség betelepítéséből? Mert Soros György nem most, 90. életéve felé közeledve áldozza dollármilliárdjait erre. Ki kinek a malmára hajtja az új özönvizet? És lesz-e Noé, és lesz-e elég bárka? Mert a migránsok hajókkal jönnek, aztán csónakokkal, okos telefonokkal és ösztöndíjjal.

Tanulnunk kell, meg kell tanulnunk, ha irtózva is, mi a nemi, a gendersemlegességi jog. Nem riogatom, nem is hitegetem az olvasót. Az fáj, hogy nekünk, Lenin és Sztálin egyik áldozati népének, nekünk kell fájdalommal siratnunk pl. Svédországot, ahol már uralkodik mindenekfölött a sötét áradat. Ez fáj, s ha az igazság fáj, akkor ökölbe szorul a kéz.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. március 7., 10:20
  ÉRTÉKELÉS: -6

  amikor a te balkani csurheden segitett svederszag a 80 as evekben akko nem volt veszett ugye, 10% os bevandorlo arannyal (+ brazil kiralynovel egyutt). kepmutato, vigyazz ökölbeszorul a himvesszod

 • User
  Dátum: 2018. március 7., 17:04
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Röviden -Svédországnak kámpec ,annyi. Dekadencia morális téren ,hiába az azonnali jólét…családokban élök alig,gyelekek alig ,annál több a drog ,az alkohol,a válás,,a depresszió,migráns … a kutya menne oda bezárkózni ,félni,hogy mikor ütnek le …igen a kutya is jó dolgában vesz meg !És ne hasonlítsuk óssze a 80-as évek Sv.országát a maival… akkor az ABBA tagjai is máskppen nézek ki …Sic transit gloria mundi… és Svédországé is!

 • User
  Dátum: 2018. március 7., 17:40
  ÉRTÉKELÉS: 1

  10:20-as ! Freudi elszólása…igen ,jó a megnevezés !svederszag… szag …valami bűzlik ott ?na ugye Hamlet? még erősebben ,mint Dániában .

  • User
   Dátum: 2018. március 7., 21:25
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Tudjátok mi bűzlik? A román migráció. Mikor már előre figyelmeztettől a dán kollégám, hogy nem biztos jól fogadnak ott,akkor látszik mi is a probléma. És bármely országba mész mit látsz? Hazai koldusok,, hazai futtatók. Nemhiába volt a briteknél is téma ez, még akkor is ha igaziból a kelet európai gazdasági migránsok zöme is becsületes. De ha felfújja a politika és a média, akkor bármiböl lehet jót és rosszat is csinálni.

 • User
  Dátum: 2018. március 7., 22:43
  ÉRTÉKELÉS: 5

  13:49 oda kell menni ,megtapasztalni ,besétálni nem létező ,csak mesékben no go zónákban és majd itthon levetetni a gipszet… ott sokba kerül.!

  • User
   Dátum: 2018. március 8., 12:12
   ÉRTÉKELÉS: 7

   Ha minden olyan jó és szép Nyugaton,akkor miért nem tartják meg maguknak? Miért akarják szétszórni ,átszórni/olvasd kötelezni /a jámbor báránykákat ?A nagy amerikai,brüsszeli védett,körülbástyázott, luxus étteremmel ellátott konferencia termekből másképpen látszik a világ…teli gyomorral/kaviár,pástétomok,különleges ínyencfalatok ,wiskey junckerpapának meg szanyikáplárnak minden mennyiségben/…tényleg meg lehet veszni,mint a kutya …jó dolgában.

  • User
   Dátum: 2018. március 8., 12:33
   ÉRTÉKELÉS: -4

   Az hogy bizonyos városok, bizonyos részei bizonyos körülmények között veszélyesek, nem azt jelenti, hogy az ország elveszett vagy teljesen ilyen lett. Rossz környékek máshol is vannak, sőt itthon is. Bevándorlókkal vagy nélkülük.

 • User
  Dátum: 2018. március 8., 12:45
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Nem értem! De miért is kéne a rossz,a félelem,a rombolás,gyújtogatás,késelés/ Bécsi hírek frissítve mai nap!/gyilkosság,robbantás,stb.?Mert máshol/nálunk/ is van….ez aztán a beszéd!Miért nem az ,hogy se OTT se NÁLUNK ne legyen.Amikor a 70-es -80-as Svédországról beszéltünk kb így…ott nem zárják be a kapukat,ajtókat mert nem rabolnak,a tejkihordó leteszi az üvegeket a kijelölt helyen és elteszi a kitett pénzt,tiszták a városok,falvak,síparadicsomok tele boldog emberekkel…stabil és nagy a jólét! Bocs,ezt a Nemzet Bolondja mondta,az akinek metodista gyóntató papja van akinél többször’ bérmálkodik.’

  • User
   Dátum: 2018. március 8., 18:06
   ÉRTÉKELÉS: 2

   13:21 -es beíró notórius hazudozó vagy ! De nem értem minek járatod le magadat, amikor a hírek gyorsan szállnak.A román ezt mondaná imbecilule .

 • User
  Dátum: 2018. március 8., 17:03
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Hazudtál !a hír amiről írsz így szóll ,egy magyr nő késsel a kezében rohant be egy szállodába …’ ez más eset ,de neked mindig van mááásik mint Eotvös bohócnak …a késelő afgán migráns te hazudozó hungarofób provokátor

 • User
  Dátum: 2018. március 8., 20:50
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Lehet,hogy nem jutacs de hogy nagy gazember az biztos!Akkor hogy is volt ,ki is volt a késelő? A gazember azt írta ,hogy magyar ,ez le van írva ,nem lehet letagadni!

 • User
  Dátum: 2018. március 8., 21:01
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Gazember, nem gazember, a héten EGY késelő magyar volt. Ezt írtam, nem mást. Amúgy meg olyan könnyű neten másokat mocskolni, annyira kiváncsi lennék, hogy élőben is így a szemembe mondanák-e, hogy gazember vagyok. 🙂

 • User
  Dátum: 2018. március 9., 10:09
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Megint hazudtál ! Nem késelt meg senkit,csak féltékenységből a kisfiával együtt konyhakéssel rontott be a bécsi Carina Hotelbe és megfenyegette!!!a hotel egyik alkalmazottját. stb.Te azt írtad’ az egyik késelő magyar volt. ‘ és utána kitetted a röhögős ikont is!Tudatosan félremagyaráztad az esetet ,mivel NEM erről az esetről volt szó ,mert ez NEM késelt meg senkit,hanem ahogy kitudódott ,arról a valóban KÉSELŐ afgánról ,aki egy osztrák házaspárt és leányukat KÉSELT meg,tudod a késelés az amikor megforgatják benned a kést ,nem amikor hadonásznak vele….és megkéselte egy nemzettársát is ,ahogy később kiderült.Na ezért vagy gazember.És még meg is vagy sértődve! De amikor szembesítenek a tényekkel?Miért?Azt röhögve leírod,hogy magyar volt az egyik a késelő,félrevezetve…kit is?De legalább annyit tettél volna,hogy bocs,tévedtem,nem u.az az eset…de nem,neked mint magyargyűlölőnek az volt a fontos ,hogy felmutassál egy magyar késelőt!

 • User
  Dátum: 2018. március 9., 11:10
  ÉRTÉKELÉS: 3

  hát aki csak az index patyolattiszta valóságát olvassa ,az még a hadonászást is feldarabolásnak látja.de hülyének lenni szabad,csak nem kell másokat is annak nézni!

 • User
  Dátum: 2018. március 9., 11:23
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Nézd igen, nem a Prateres eset volt, ezt soha nem írtam. Ettől még nem hazudtam.
  És nem vagyok magyargyülölő, csak idegesít az idegengyülőlet és a febújtás. Meg a képmutatás. Most ez a divat, ezt kell szajkózni.
  A magyarok nem szentebbek, nem jobbak, mint mások. Ha ezt kimondani magyargyűlőletnek számít, akkor el vagy tévedve.

  • User
   Dátum: 2018. március 9., 16:46
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Érdekes,hogy az nem idegesít amikor migránsok eőszakolnak,késelnek,darabolnak,robbantanak…hát igen akkor ölbe vesszük a píszít és lesz belőle pszszszt.,arrol nem lehet beszélni! Szándékosan ferdítettél,hiába próbálgatod magyarázni a bizonyítványodat. Én ezzenel befejeztem a témát ,nincs semmi értelme ,terjesszed az igét amit elkezdtél,a jutalmadat megkapod a Sorstól.

 • User
  Dátum: 2018. március 10., 1:53
  ÉRTÉKELÉS: -2

  fö a biztonsag es hogy a fajszekelyek rabolhassanak minel tobb ekszeruzletet becsbe tovabbra is. az asszonyok meg olaszba csinaljak a penzt. igaz picike?

 • User
  Dátum: 2018. március 10., 12:54
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A jutalmamat már megkaptam Sorostól, köszönöm is. Vajon tudjátok-e hogy hívták szentgyörgy első informatikai laboratóriumát, ahová évekig jártak a Mikósok?

  De, idegesít, ha késelnek és robbantanak. És ez ellen kell tenni. De ettől még nem terroristázok le minden arabot. Vagy nem minden zsidó akarja a világot uralni. Vagy nem minden román utálja a magyarokat és folytathatnám.
  A határok ellenőrzésével is egyetértek, sőt nagyon is meg kell válogatni, hogy kit engednek be. De ettől még a hisztéria ami főleg a magyar médiában folyik és ide is átgyűrűzött elítélendő. Illetve az is, ahogy olyanok beszélnek ezekről, mint én és te, aki igaziból nem él olyan helyen, ahol bevándorlók vannak. Nekem sok külföldi munkatársam van, néha beszélünk ilyesmiről, bár talán nem eleget. Érdekes, hogy konkrét félháborodást tőlük még nem hallottam. Pedig sok a német köztük, van francia, svéd, dán is. Mint írtam a dán srác nem a Koppenhágai muszlimokra, hanem a román koldusokra figyelmeztetett. És a helyiek azokhoz való hozzáállásához.

  UI: Persze, lehet ferdítésként is értelmezni amit írtam, mert szándékosan nem részleteztem miről van szó. Ezt akár el is ismerem, de ettől még nem hazugság.

  Egy magyargyűlölő gazember, és ezentúl ezt mindig odaírom, hogy legyen tiszta, nem jutacs vagyok. 🙂

 • User
  Dátum: 2018. március 12., 8:02
  ÉRTÉKELÉS: 0

  SORS vs. SOROS. Az informatika laboratóriumra gondolsz? Ha igen, akkor mi az a SORS? Probaltam kideríteni , hogy ki is alapította , de nem találtam erről semmit. Viszont én úgy nőttem fel, hogy mindig Soros laborban hívtuk, évekig jártam oda… Nagy meglepetés lenne, ha rosszul tudtam, de ebben az esetben így 25 év múltán is szeretném kijavítani a tudásomat.
  Ez viszont azt is jelentené, hogy Soros egyáltalán nem fizetett engem. Csalódás .

  Egy magyargyülölő gazember